Het noodplan om het financiële systeem te redden van de ondergang…

Beste landgenoten, 

De grote aankondiging kan ieder moment komen. 

De voorbereidingen voor de grote geldzuivering zijn reeds lange tijd bezig en het is voor wakkere burgers absoluut geen geheim dat centrale banken de digitale euro beschouwen als de ultieme tool om ons wankele financiële systeem drijvende te houden. 

Als de elite de controle wil behouden, hebben ze er alle belang bij om het systeem te rebooten.

Enkel zo kan het huidige systeem overleven … kan men de controle behouden … en zelfs uitbreiden!

Het systeem heeft gefaald en ons op de rand van de afgrond gebracht. Als er niets gebeurt, dreigt complete chaos. 

De Verenigde Staten hebben meer dan $34.000 miljard aan schulden. 

Dat is $30.000 miljard meer sinds 2008!

Sinds Biden aan de macht kwam, steeg de schuld met $6.000 miljard en dit jaar zal de schuld met bijna $3.000 miljard toenemen!

De VS spendeert nu bijna $2 voor iedere $1 die geïnd wordt aan belastingen. 

De tekorten worden gefinancierd via de uitgifte van staatsleningen aan steeds hogere rentetarieven. 

Michael Hartnett, Chief Investment Officer van Bank of America, schat dat de VS tegen het einde van het jaar meer dan $1.600 miljard aan rente zal moeten betalen op de uitstaande schulden.

Dat is tweederde van hetgeen alle Amerikanen samen aan inkomstenbelastingen betalen!

En dit is misschien nog maar het begin. Jamie Dimon, CEO van JP Morgan, waarschuwt dat de rente naar 8% kan.

8% rente op $34.000 miljard aan schulden betekent een jaarlijkse rentelast van $2.720 miljard. Op dat moment zullen de inkomstenbelastingen zelfs niet meer volstaan om de rente op de uitstaande schulden te betalen!

Maar vrees niet! De redding is nabij! 

Het is niet de eerste keer dat het financiële systeem tegen de klippen dreigt te lopen en ‘gered’ moet worden.

Het gebeurde in 1924 in Duitsland toen de oude valuta vervangen werd door de Reichsmark en de hyperinflatie uit de Weimar-periode een halt werd toegeroepen. Spaarders waren in de jaren voordien alles verloren.

Het gebeurde in 1933 toen Roosevelt met Executive Order 6102 een einde maakte aan de Grote Depressie en spaarders in één klap 57% van hun spaargeld in rook zagen opgaan.

En het gebeurde tegen het einde van de tweede wereldoorlog met de Gutt-operatie in België en het Tientje van Lieftinck in Nederland waarbij al het oude geld in één klap waardeloos werd. Spaarders bleven ook nu berooid achter.

Zal het deze keer anders zijn? We vrezen ervoor. De problemen in ons financieel systeem zijn te groot. Banken hebben voor duizenden en duizenden miljarden euro’s aan ongerealiseerde verliezen en iemand zal ervoor opdraaien. 

In 2008 was het de belastingbetaler die de verliezen van de speculerende bankiers mocht bijpassen, maar deze keer zal de rekening worden doorgeschoven naar nietsvermoedende spaarders via de introductie van de digitale euro. 

Dit maakt onderdeel uit van een duister plan dat simpel is in zijn eenvoud: de huidige dollars en euro’s vervangen door gloednieuwe, digitale valuta’s. 

Nietsvermoedende beleggers en spaarders zullen met open ogen in deze val lopen. Wie geen kennis heeft van de geschiedenis zal niet beseffen dat deze digitale valuta’s niet dezelfde waarde hebben. Ze worden bedonderd waar ze bijstaan. 

En ik vrees dat het daarbij niet zal blijven.

Spaarders verliezen niet alleen hun geld … maar ook de controle over hun leven!

Spaarders geven met de digitale euro niet alleen een groot deel van hun koopkracht op om het systeem te redden maar ze dragen tegelijkertijd ook de volledige controle over aan de overheid.

Digitale valuta’s of Central Bank Digital Currencies (CBDC’s) CBDC’s zijn een droom voor centrale banken omdat het een extra dimensie toevoegt aan het monetaire beleid. 

De Bank for International Settlements (BIS) liet zich ontvallen dat digitale munten centrale banken en overheden de volledige controle bieden. 

En ja, CBDC’s bieden op het eerste zicht wel wat voordelen ten opzichte van cash geld. Zwart geld zal een stuk moeilijker worden bijvoorbeeld. Eerlijke belastingen, wie wil dat niet? 

Betalingen worden via de digitale weg ook een stuk goedkoper en sneller. Bovendien kan je een stuk makkelijker geld sturen van het ene land naar het andere. 

Digitale munten bewegen zich elektronisch waardoor al het geldverkeer geregistreerd wordt. Iedere transactie met een CBDC komt terecht in een database en die data blijft voor altijd beschikbaar. 

Dat is dus wat het BIS bedoelt met de volledige controle. Cash geld staat gelijk aan privacy, maar dat hoef je van CBDC’s niet meer te verwachten. 

De mogelijkheden om je leven te sturen en te controleren, worden eindeloos. Zeker wanneer deze data gecombineerd worden met andere data. 

Je hebt een hoge BMI en wil voor de tweede keer deze week een hamburger bestellen bij de drive-in van McDonalds? Je digitale wallet blokkeert deze transactie. Voor je eigen gezondheid uiteraard. 

Je houdt van reizen en neemt meerdere keren per jaar de vlieger? Via de digitale wallet kunnen er progressieve tarieven voor vliegtuigtickets gehanteerd worden. Het eerste ticket kost je 100 euro, het tweede ticket 200 euro, het derde 400 euro, enz 

In China houdt de overheid er al een soort puntensysteem op na. Wie zich niet gedraagt, ziet bepaalde vrijheden ingeperkt. Met CBDC’s kan je dit systeem heel erg makkelijk ook hier implementeren.

En wie vandaag geen problemen ziet met CBDC’s omdat hij of zij “niets te verbergen heeft”, bedenkt zich best dat de Joden in de jaren ‘30 ook niets te verbergen hadden … totdat de nazi’s aan de macht kwamen.

Ga je machteloos toekijken hoe je alles verliest waarvoor je ooit gewerkt hebt?

Indien je tevreden bent met je huidige resultaten of er moeite mee hebt om tegen de massa in te gaan, blijf dan gewoon je geld gewoon investeren zoals je dat in het verleden deed, en stop hier met lezen.

Of je kan je bewust zijn dat een andere benadering nodig is om je geld en vermogen niet alleen te beschermen tegen naderend onheil maar ook te laten groeien. 

Dat vraagt om een andere aanpak en een totaal andere manier van denken.

Het begint natuurlijk allemaal met de juiste informatie.

“If you don’t read the newspaper, you’re uninformed. If you read the newspaper, you’re mis-informed.” – Mark Twain

De media is niets meer dan de spreekbuis van het grote geld. 

Een onderzoek gepubliceerd door Swiss Propaganda Research toonde aan dat 85% van de artikels die in onze media verschijnen uit de koker komen van slechts 3 persagentschappen.

Drie bedrijven controleren 85% van het nieuws dat wij dagelijks voorgeschoteld krijgen!

Onafhankelijke media die een ander geluid laten horen, worden op alle soorten manieren tegenwerkt waardoor ze nooit een deftig publiek kunnen opbouwen.

Deze alternatieve media worden gecensureerd op social media … onder druk gezet door adverteerders en kapot gemaakt door de overheid.

Dit is de reden waarom alle media steeds dezelfde mening hebben over alles en nog wat.

De media serveren je eenheidsworst. 

Nee, je hebt iemand nodig die het spel doorziet … iemand die weet hoe de hazen lopen … en iemand die de moed heeft om het te zeggen zoals het is.

Iemand zoals Maarten Verheyen. 

Maarten Verheyen voorspelde de kredietcrisis van 2008 en wordt wel eens de man met de stalen zenuwen genoemd omdat hij in het verleden al vaker bewees een goede neus te hebben voor uitzonderlijke situaties.

Ik kan pagina’s en pagina’s vullen met voorbeelden hoe Maarten Verheyen steeds met inzichten komt die hun tijd ver vooruit zijn.

Inzichten die op dat moment compleet onwaarschijnlijk … ongeloofwaardig … en soms ronduit krankzinnig lijken, maar later worden ingehaald door de feiten.

In de herfst van 2015 bijvoorbeeld gaf Trump letterlijk niemand een schijn van kans in de aankomende presidentsverkiezingen.

The New York Times omschreef zijn campagne als “The Truman Show”, The Huffington Post weigerde om hem serieus te nemen en publiceerde enkel over hem op de entertainment-sectie en CNN kaderde Trump als een “rage” die snel zou uitdoven.

Maarten Verheyen was één van de eersten die het fenomeen Donald Trump wél serieus nam en voorspelde ruim op voorhand dat hij de verkiezingen zou … winnen!  

En in april 2021, lang voordat er zelfs maar sprake was van een oorlog in Oekraïne, waarschuwde hij voor permanente en oplopende energietekorten. Een gevaarlijke ontwikkeling die niet alleen onze welvaart bedreigt maar ook onze manier van leven. 

In Europa werden we inmiddels al geconfronteerd met exploderende gasprijzen en nakende energietekorten. 

Wie Maarten’s analyse indertijd serieus nam en investeerde in steenkool, realiseerde 467% winst met deze trend en hij was ook één van de eersten in de Benelux die bitcoin adviseerde. 

Allemaal leuk en wel, hoor ik je denken, maar waarom is deze info voor mij belangrijk als belegger?

Wie het geopolitieke spel kan doorgronden en de agenda van het grote geld begrijpt, heeft een enorme voorsprong op alle anderen.

Met deze info in de hand, weet je jaren op voorhand in welke richting men de wereld probeert te duwen.

Hoe kan je je vermogen op de juiste manier beheren zonder deze kennis?

Zonder deze informatie ben je niet meer dan een speelbal van het grote geld, een onschuldig slachtoffer in de strijd om de knikkers en één van de vele schapen die in de gewenste richting worden geduwd.

Kijk, voor mij is het heel erg simpel.

Ofwel geloof je dat je zoveel geld kan printen als je wil … schulden onbeperkt kunnen stijgen … de EU voor welvaart en vrede zorgt … politici altijd en overal de waarheid zeggen en media niets dan de feiten rapporten.

In dat geval kan Macrotrends helaas niets voor je betekenen. Blijf ‘s morgens vooral je favoriete krant lezen, laat je entertainen met de clickbait online en kijk trouw naar het avondnieuws.

Het beeld dat je op deze manier krijgt van de wereld, is precies het beeld dat men wil dat je hebt.

Met de werkelijkheid heeft het weinig te maken.

Ik zal nog meer zeggen: de info die je op deze manier krijgt, dwingt je tot bijzonder slechte beslissingen.

Deze desinformatie laat je panikeren wanneer er weinig aan de hand is en stelt je gerust wanneer je moet panikeren.

Hoe vaak heeft de media je de voorbije jaren niet laten geloven dat de beurs ging crashen en je best al je beleggingen dumpte?

In 2016 liet de media geen kans onbenut om je te laten geloven dat de beurzen in elkaar zouden donderen mocht Trump tot president van de VS verkozen worden.

Wie verkocht op basis van deze berichten, zag een verdere stijging van 68,9% aan zich voorbij gaan.

En wie herinnert zich Brexit nog? Als de Britten daarvoor zouden stemmen, zou de EU als een domino in elkaar vallen.

Stemmen voor Brexit, was kiezen voor een zekere verarming.

De sukkelaar die deze bangmakerij serieus nam, profiteerde alvast niet van de 50,2%-stijging die volgde op dit soort berichten.

En dan is er nog de handelsoorlog met China. Trump speelde met vuur, bracht de wereld aan de rand van de afgrond en riskeerde ons allemaal in een economische depressie te duwen.

Wie zijn aandelen verkocht, kon vanaf de zijlijn toekijken hoe de Nasdaq 53,9% hoger ging … en dat in amper 14 maanden tijd!

En welk advies kreeg je te horen toen het écht serieus werd en de beurs aan de vooravond stond van de snelste crash in de geschiedenis van de financiële markten?

Juist ja! “Geen paniek” en “buy the dip”. Je kan het gewoon niet verzinnen. 

Dit is het soort “informatie” dat je mag verwachten van de traditionele media.

Als jij je centen wil investeren op basis van deze waardeloze troep … be my guest. 

Maar als jij niet langer het speeltje van het grote geld wil zijn en braafjes het voor jou uitgestippelde pad wil bewandelen, dan is Macrotrends jou op het lijf gesneden.

Macrotrends bekijkt de zaken een heel stuk breder dan louter de financiële markten. Deze publicatie heeft een helicopterview en overziet het volledige geopolitieke speelveld.

Hierdoor ben je niet langer een weerloos slachtoffer maar kan je het spel doorzien en betere beslissingen nemen met je centen.

Het is dan ook geen toeval dat Macrotrends het beste track-record heeft van eender welke andere publicatie in de Benelux.

Macrotrends maakte meer miljonairs dan wie ook.

In januari 2012, lang voordat ook maar iemand over bitcoin of cryptocurrencies sprak, kregen onze lezers het advies om bitcoin te kopen.

Toenmalige prijs: $5,36!

Een lezer die liever anoniem wil blijven, kocht 200 bitcoins … een investering van een luttele $1.072 die een huidige waarde van 12,6 miljoen euro heeft!

Een uitzondering? Zeker niet!

We hebben de voorbije jaren talrijke berichten ontvangen van lezers die indertijd een paar honderd euro … of paar duizend euro investeerden en miljonair werden met hun aankopen.

Ja, want zelfs als je maar $500 investeerde … goed voor 100 bitcoins … dan kijk je vandaag aan tegen een fortuin van $1.013.833!

Ok, bitcoin was een toevalstreffer hoor ik je denken. 

Toch?

Wel … FOUT!

Enkele jaren later, in maart 2015 om precies te zijn, kregen de Macrotrends abonnees opnieuw een cryptocurrency gepresenteerd.

Lezers kregen de suggestie om Monero te kopen tegen $0,60. 

Lezers die de fenomenale stijging in bitcoin hadden gemist, kregen met Monero een tweede kans.

Een kans die massaal gegrepen werd!

En ok, Monero presteerde misschien wat minder goed dan bitcoin, maar de stijging was wederom zo groot dat diverse abonnees miljoenen en miljoenen euro’s verdienden met deze altcoin.

Wie $10.000 investeerde aan $0,60 zag zijn inleg ontploffen tot $1.353.000.

Wie $50.000 investeerde, eindigde met een fortuin van $6.765.000

En wie zelfs maar $1.000 investeerde, kijkt aan tegen een meevaller van $135.300!

Bitcoin en Monero zijn de enige twee crypto’s die in Macrotrends getipt werden.

Iedereen kan natuurlijk om de haverklap crypto’s en andere beleggingen adviseren en vervolgens uitpakken met één of twee winnaars.

Zo werken wij niet.

Macrotrends is zeer zuinig met de ideeën die worden gepresenteerd. Het aantal “tips” die jaarlijks worden voorgesteld, kan je op één hand tellen.

Wanneer Macrotrends uitpakt met een nieuw idee … is dat enkel nadat er tientallen … of misschien wel honderden uren research aan vooraf zijn gegaan.

En wanneer zo’n idee dan wordt gepresenteerd, betekent dat iets voor onze lezers. Ze weten dat goede ideeën schaars zijn en dan het noodzakelijk is om actie te ondernemen wanneer we uitpakken met een nieuw advies! Macrotrends

Welke ideeën hebben we vandaag voor onze lezers?

Macrotrend #1: Je eigen goudbank

Goud steeg van $250 naar $1000 tussen 2000 en 2007. Dat is een stijging van 400%. Niet slecht, en een solide belegging voor iedereen die kocht. 

Maar je gaat natuurlijk niet rijk worden van een dergelijke stijging.

Nochtans waren er een aantal slimme beleggers die een absoluut fortuin verdienden aan deze stijging. Zij hadden in de jaren voordien hun eigen “goudbank” gebouwd. Deze goudbank zorgde voor een enorme leverage op de goudprijs.

Deze goudbank steeg geen 400% in waarde zoals goud, maar 10.000%! Dat is 25x keer zo snel!

Wie 10.000 euro investeerde in goud, kreeg 50.000 euro terug.

Wie 10.000 euro investeerde in deze goudbank, kreeg 1.000.000 euro terug. 

Zo word je dus schatrijk tijdens een bull-market in goud. In plaats van je geld te investeren in fysiek goud, parkeer je het bij de goudbank.

Eric Sprott gebruikte de goudbank tijdens de vorige bull-market. En ook de legendarische investeerder Albert Friedberg passeerde langs de goudbank voor een absolute home-run. 

Macrotrends heeft een nieuwe goudbank voor je gevonden. Geen enkele andere belegging biedt je méér upside ten opzichte van goud dan deze.

Je kan $1900 neertellen en dan geniet je van de upside van één ounce goud. Of je kan 5 deelbewijzen kopen van deze goudbank … een luttele investering van C$5,00 aan de huidige prijzen … en eveneens één ounce goud controleren. Mijn keuze is dan in ieder geval snel gemaakt.

En ik ben niet de enige.

Eric Sprott heeft C$12 miljoen uitstaan via de goudbank, en Walter Storm zelfs C$30 miljoen. Walter Storm en zijn investeerders genereerden C$4,5 miljard aan waarde met een eerder avontuur in de mijnsector en Storm herinvesteerde een deel van die winsten in de uitbouw van deze goudbank.

De goudbank biedt je als belegger de grootste hefboom op goud, maar er is één belangrijk nadeel. 

De goudbank is niet geschikt om grote bedragen te parkeren. 

Het is uiteraard geen probleem om 10.000 euro … 50.000 euro of eventueel zelfs 500.000 euro te parkeren bij de goudbank, maar bedragen die hoger liggen dan dat geven waarschijnlijk problemen.

Maar het is en blijft het beste vehikel dat ik ken voor een bescheiden belegger die overtuigd is van een verdere stijging van de goudprijs en op zoek is naar de hoogst mogelijke leverage voor zijn investering.

Dat is precies wat de goudbank je hier kan bieden!

Macrotrend #2: Een absolute game-changer voor het verwerken van data

Dit bedrijf is actief in de alsmaar groeiende datamarkt.

Door de ongekende groei van het recent, en de bijhorende clouddiensten, hebben we namelijk te maken met een ware explosie van data.

Zo sturen we dagelijks 500 miljoen tweets … 65 miljard Whatsapp-berichten … en maar liefst 320 miljard e-mails.

Analisten schatten we tegen 2025 met z’n allen dagelijks 463 ExaByte aan data consumeren.

1 ExaByte = 1 miljard GigaByte

1 ExaByte aan data = een videocall van 237.823 jaar

5 ExaByte aan data = alle woorden die de mensheid sprak sinds de Big Bang

Al deze data wordt verplaatst via Elektronen en opgeslagen in datacenters.

Het verplaatsen en opslaan van deze gigantische hoeveelheden data is enorm energie-intensief en op deze manier enorm duur. 

Om nog te zwijgen van het massale energieverbruik!

En hier is in de toekomst een belangrijke rol weggelegd voor het aandeel waar ik het vandaag met je wil over hebben.

Onze technologieparel doet immers al bijna een decennium onderzoek naar een compleet nieuwe techniek om data te verplaatsen.

Sneller. Koeler. En kleiner.

Kortom, een techniek die energiekosten drastisch inperkt en datacenters miljarden dollars kan besparen! 

Dit bedrijf opereert in een sector die tegen 2025 ongeveer 45 miljard usd aan omzet zal realiseren.

En alhoewel deze technologie sneller, goedkoper én milieuvriendelijker is, blijven we toch graag heel erg conservatief en gaan we uit van een wereldwijd marktaandeel van amper 10%.

Zelf vermoeden we dat het veel meer zal zijn, maar ik wil je kop niet helemaal zot maken en werk liever met cijfers die makkelijk haalbaar zijn.

10% dus. Dat geeft 4,5 miljard USD aan omzet.

De winstmarge op deze technologie schat ik op 33%.

Onderaan de streep houden ze dus 1,5 miljard USD over.

Wat voor een waardering zal de markt hieraan toekennen? De meeste technologiebedrijven noteren makkelijk tegen 50 tot 70 keer de jaarlijkse winst.

Maar je weet ondertussen dat ik liever werk met conservatieve cijfers. Uitgaande van een bescheiden multiple van 20 levert dat een waarde van 30 miljard USD op.

Gedeeld door de 100 miljoen aan uitstaande aandelen, komen we ze op een -ik mag wel zeggen conservatief- koersdoel van 300 USD.

Dat is ruwweg 30x meer dan de huidige koers! 

Twaalf bedrijven tekenden reeds een NDA.

Tot op heden hebben twaalf verschillende bedrijven een geheimhoudingsovereenkomst getekend om de ontwikkelde technologie grondig te bestuderen.

Een aantal van deze bedrijven waren zo onder de indruk dat ze meteen een pilootproject hebben opgezet en bestuderen of ze deze technologie willen uitrollen in de bestaande datacenters.

Als dit allemaal loopt zoals voorgesteld, en ik heb geen enkele reden om daaraan te twijfelen, mogen we op korte termijn de eerste getekende contracten verwachten.

Het spreekt voor zich dat op dat moment niemand deze beloftevolle technologie nog zal kunnen negeren.

Het enorme potentieel dat dit bedrijf bezit, zal dan voor iedereen zichtbaar worden en het aandeel zal niet meer te koop zijn aan de prijzen van vandaag.

Voor beleggers die interesse hebben, is het nu de moment. Langer wachten, betekent in dit geval wellicht meer betalen. 

Macrotrend #3: Een put optie op de groene waanzin

Platina noteert -in vergelijking met goud- tegen de laagste koers van de voorbije 63 jaar.

Platina was eigenlijk altijd duurder dan goud, en op sommige momenten fors duurder. Eind jaren ‘60 kreeg je voor één ounce platina meer dan 7 ounces goud. Vandaag krijg je voor een ounce platina 0,45 ounces goud.

Zijn de huidige prijzen een interessante opportuniteit? Of is de markt structureel veranderd?

De beren zullen argumenteren dat platina vooral gebruikt wordt in katalysatoren en dat er straks geen wagens meer rijden op fossiele brandstoffen.

Tegen 2030 rijden we allemaal elektrisch, nietwaar?

Duurzame energie!

Maar de bedrijven die actief zijn in deze markt blijken heel wat minder duurzaam.

In tijden van lage grondstoffenprijzen en historisch lage rentevoeten, bleken het al geen hoogvliegers en vandaag balanceren diverse spelers op de rand van het faillissement.

De Duitse overheid heeft de voorbije jaren letterlijk met geld gesmeten naar de sector van de groene energie maar zelfs dat bleek niet genoeg om de belangrijke spelers uit de rode cijfers te houden.

Siemens Energy kreeg reeds een bail-out van 15 miljard euro om het bedrijf voor een faillissement te behoeden.

Duurzaam?

De voorbije 20 jaar werd er wereldwijd 5.000 miljard euro in hernieuwbare energie geïnvesteerd en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen is gedaald van 83% naar 82%.

5.000 miljard voor 1%.

Toekomstige investeringen krijgen dan ook nog eens te maken met hogere grondstoffenprijzen en stevigere rentetarieven.

Nee, het wordt niks met de groene investeringen. 

We zijn dus nog niet meteen verlost van de fossiele brandstoffen en we gaan bijgevolg nog heel lang platina nodig hebben om de uitstoot van verbrandingsmotoren te beperken.

Je zou een investering in platina kunnen bekijken als een put optie op de groene waanideeën.

Voor 2023 steven we alvast af op een tekort van 1 miljoen ounces platina volgens ​​The World Platinum Investment Council (WPIC).

We hebben voor onze Macrotrends-abonnees de juiste belegging gevonden om in te spelen op deze trend. Het gaat hier om één van de grootste producenten van Platina Group Metals in de wereld!

Zuid-Afrika op zichzelf is goed voor 80% van de wereldwijde reserves van de platina group metals (PGM’s) en een groot deel daarvan zit bij dit bedrijf. 

Het bedrijf wordt op de beurs op amper $3,6 miljard gewaardeerd terwijl men in de periode 2020-2022 meer dan $4 miljard aan nettowinst genereerde. 

Je merkt het al: dit aandeel is een koopje en zal als geen ander weten te profiteren van de verdere implosie van de groene waanzin.

Ok, vertel me wat Macrotrends voor me kan betekenen

We beleven momenteel een uitzonderlijke tijd waar beleggers hun hebben en houden verliezen met dalende beurskoersen … de oorlog in Oekraïne onze manier van leven bedreigt … en de torenhoge inflatie onze koopkracht uitholt. 

Het spijt me dat ik het moet zeggen, maar niets doen is echt geen optie meer. 

Als je na het lezen van deze info nog steeds rondloopt met het idee “dat het allemaal wel goed komt” en liever je kop in de grond steekt, moet je dat vooral doen.

Als je je vergist, zal je alles verliezen waar je ooit voor gewerkt hebt.

Maar het is jouw keuze, en dat respecteer ik.

Alle begrip voor deze houding. Ik ken genoeg mensen in mijn directe omgeving die liever in sprookjes geloven en ik steek er geen energie meer in om deze mensen uit hun droomwereld te halen.

Je kan natuurlijk ook Macrotrends een kans geven. Daarmee riskeer je letterlijk niks.

Macrotrends geeft je de info in handen om correcte beslissingen te nemen … legt het spel van  het grote geld bloot en geeft je toegang tot de research die onze lezers eerder monsterwinsten bezorgden.

Abonnees van Macrotrends kunnen zich maximaal beschermen tegen ieder denkbaar scenario met onze pas gelanceerde Reset Portefeuille. 

Deze portefeuille is met veel zorg samengesteld om je niet alleen veilig door het eindspel te loodsen, maar ook om maximaal te profiteren van de daaropvolgende reset van ons financiële systeem.

We gaan voor maximaal kapitaalbehoud, en dat in alle mogelijke scenario’s. Maar tegelijkertijd willen we ook voldoende flexibiliteit behouden om in te spelen op de vele opportuniteiten die deze markten ons bieden.

Mocht je tijdens de eerste 90 dagen van je abonnement besluiten dat Macrotrends toch niet helemaal is wat je ervan verwacht had, krijg je je abonnementsgeld gewoon terug. 

Yep, indien het niet bevalt, krijg je 100% van je abonnementsgeld terugbetaald.

Je ontvangt 90 dagen lang de updates … de login voor onze beveiligde website … en toegang tot onze extra rapporten.

Indien je, om welke reden dan ook, het gevoel hebt dat onze analyses geen meerwaarde betekenen, krijg je je geld meteen terugbetaald. 

Stuur ons een mailtje en je krijgt je investering in Macrotrends tot op de laatste eurocent volledig terugbetaald. Zo simpel is het! Je aankoop wordt pas na 90 dagen definitief.

Vanwaar dit aanbod dat geen enkele serieuze belegger eigenlijk kan weigeren?

Simpel. Ik ben ervan overtuigd dat een belegger die kennis maakt met Macrotrends zoveel geld verdient, dat het abonnement jaar na jaar verlengd zal worden.

En aangezien de echte winsten vooral in de verlengingen zitten, betekent dit dat onze winst als uitgever hierdoor behoorlijk kan stijgen.

Ja, ik probeer Macrotrends 90 dagen vrijblijvend uit