Meest gestelde vragen

 
Hoe wordt mijn login-naam en wachtwoord bepaald?

Uw login-naam is precies hetzelfde als uw e-mail adres. Zodra uw betaling voor het abonnement op MACRO Trends bij ons binnnen is, wordt uw wachtwoord per e-mail verstuurd. Dit wachtwoord kunt u wijzigen in een door u gemakkelijk te onthouden cijfer/lettercombinatie.

Mijn wachtwoord werkt niet. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. 
U moet uw wachtwoord precies zo intypen zoals u het oorspronkelijk van ons gekregen hebt, of zoals u het zelf gewijzigd hebt. Let op: Uw wachtwoord is hoofdletter gevoelig! Indien nodig brengen wij u per e-mail op de hoogte van uw wachtwoord. Om veiligheidsredenen kunnen wij dit wachtwoord enkel versturen naar het e-mail adres dat wij van u in ons bezit hebben. Klik hier als u uw wachtwoord vergeten bent.

Hoe verander ik mijn e-mail adres, wachtwoord en/of overige persoonlijke gegevens?
Klik hier om uw e-mail adres, wachtwoord en/of overige persoonlijke gegevens te wijzigen of  nieuwe gegevens toe te voegen. Vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan!

Ik heb reeds betaald maar geen login-gegevens ontvangen.
Afhankelijk van uw betaalwijze, kan het tot 3 werkdagen duren voordat wij u de login gegevens toezenden. Indien u betaalt middels iDEAL, Bancontact Mr.Cash of Credit Card, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Hebt u gekozen voor de eenmalige of doorlopende SEPA bankmachtiging, duurt het gemiddeld 2 werkdagen. Een overschrijving duurt gemiddeld 3 werkdagen. Zorg ervoor dat u het e-mail adres van MACRO Trends opslaat als "veilige afzender". Wellicht is de e-mail met uw login gegevens in uw spamfolder terecht gekomen. Het afzend e-mail adres is: support@MacroTrends.be. Let op: u kunt NIET met de heer Brecht Arnaert communiceren via dit e-mail adres! Hij gebruikt dit adres enkel om nieuwsbrieven en flashberichten te versturen en niet om correspondentie op te ontvangen.

Ik heb zojuist de login gegevens ontvangen, maar het lukt mij niet om in te loggen op uw website.
Zorg ervoor dat u de login-gegevens letterlijk overneemt en dat u het wachtwoord met kleine letters intypt. Als het dan nog niet lukt, herstart uw pc of probeer het eens op een andere. Wellicht dat er een instelling op deze pc niet goed staat ingesteld. Voor meer oplossingen zie de HELP-rubriek vraag 2.

Waar/hoe kan ik de aandelen kopen die u beschrijft op uw site en in uw nieuwsbrieven? 
Wij raden Lynx aan voor de iets meer ervaren beleggers, en Lynx Basic voor de beginners. Deze broker biedt heel veel mogelijkheden, tegen redelijke tarieven. 

Ontdek hier de privileges van LYNX. Hierin wordt u duidelijk gemaakt wat LYNX voor u kan betekenen. Wie een rekening opent, krijgt gelijk €150 of €250 transactietegoed. Een mooie geste! (voor Belgie, klik hier en voor Nederland klik hier). Bolero is een prima alternatief, en toegankelijker dan Lynx, maar dat slechts voor de Belgen onder jullie - als Nederlander kan een Bolero-account aanmaken problemen geven. Sinds de overgang van Binck naar Saxo zijn we minder positief over Binck/Saxo, maar het blijft een alternatief. En dan zijn er nog KeyTrade en De Giro, ook prima alternatieven. Doe ook hier uw eigen onderzoek. De ene belegger hecht meer waarde aan kosten (vermijden), de andere aan gebruikersvriendelijkheid, de andere aan gedetailleerde info en mogelijkheden. Ga als beginneling (eerst) voor de gebruiksvriendelijke opties (Bolero of Lynx Basic) om op een comfortabele manier het ganse proces wat te leren, en ga daarna ev. naar een alternatief dat meer mogelijkheden biedt.

Niet Goed Geld Terug garantie.
Met de Niet Goed Geld Terug garantie kunt u MACRO Trends 60 dagen gratis uitproberen. Bent u niet tevreden, stuur ons dan een e-mail met uw opzegging naar support@MacroTrends.be, dan betalen wij u het volledige abonnementsgeld binnen 30 dagen terug. Na 60 dagen is de aankoop van uw abonnement definitief.

Ik woon niet in Nederland of België maar wil toch graag een abonnement.
Dat is geen probleem. Indien u in Nederland of België woont, kunt u gewoon gebruik maken van de betaalmogelijkheden die geboden worden in het online betaalblok. Voor alle andere buitenlandse beleggers die geïnteresseerd zijn in een abonnement op MACRO Trends volgen hier onze bank gegevens: 
 

NEDERLAND: BELGIE:
Bankrekening nummer: 1060.81.136 Bankrekening nummer: 734-0410187-80
T.n.v. MACRO Trends bij de Rabo Bank    te Hulst     T.n.v. MACRO Trends bij de KBC Bank te Sint-Gillis-Waas
IBAN: NL 41 RABO 0106 0811 36 IBAN: BE47 7340 4101 8780
BIC: RABONL2U BIC: KREDBEBB


Onder vermelding van uw voor- en achternaam + e-mail adres.
 

Help & Contact
U kunt een e-mail sturen naar support@MacroTrends.be of een brief naar Janseniuslaan 64-A, 4561 NN  HULST, Nederland. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur via telefoonnummer + 31 (0) 114 - 315 345.

Updat Meest Gestelde Vragen
Door de grote instroom nieuwe leden hebben we de meest voorkomende vragen in onze mailbox gebundeld in de FAQ-lijst (Frequently Asked Questions). Klik hieronder op de link om de meest gestelde vragen aan onze helpdesk te lezen/downloaden.