Persoonlijk bericht van Brecht Arnaert

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Persoonlijk bericht van
Brecht Arnaert

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
We leven in rare tijden. Terwijl biljoenen dollars rondklotsen in dit monetair systeem, is er niet genoeg geld om de schulden af te betalen. Terwijl intresten héél laag zijn, geraken ondernemers toch niet aan een lening. En terwijl de politiek ons vertelt dat het ergste van de crisis ‘nu toch wel voorbij’ is, wordt met de dag duidelijk dat het niet goed meer komt. Dat zei ik al in 2009, en daar blijf ik bij.

Wat brengt de toekomst? Niemand weet het. Ik heb mijn vermoedens, sterke vermoedens zelfs, maar die deel ik enkel met de abonnees van MACRO Trends. Omdat ik echter vind dat iedereen recht heeft op de waarheid over het monetair systeem, heb ik in dit dossier een korte uitleg opgenomen over hoe dat in elkaar zit. Niet genoeg om het volledig door te hebben, maar genoeg om te weten dat er géén uitweg is uit deze crisis, behalve de crisis zelf.

Ja, u leest het goed. Alle beleid dat de crisis probeert te vermijden, maakt die alleen maar meer zeker. Dat komt omdat we gevangen zitten in een diabolische driehoek van schuld, fiatgeld en belastingen. Dat leg ik rudimentair uit voor wie zich via de link onderaan registreert, waarna u zal snappen dat deze crisis geen kleine zal zijn. Geen oliecrisis zoals in 1973, geen staalcrisis zoals in 1979, geen beurscrash zoals in 1987. Zelfs 2008 zal klein grut zijn in vergelijking.

Wat op het spel staat, beste belegger, is het wezen van geld zelf. 

U kan investeren in aandelen, obligaties of vastgoed, maar al die activa-klassen zijn finaal nog steeds uitgedrukt in monetaire eenheden. 

Wat dus als het geld zélf faalt? Wat dan? Gaan we dan ruilen met eieren en boter, zoals tijdens de hyperinflatie van de Weimar-republiek in 1923? Of staat er wat anders in de steigers?

Opnieuw: die vragen ga ik niet beantwoorden in het dossier dat u na inschrijving op deze link zal ontvangen. Dat is voor mijn abonnees. In dat dossier ga ik u een concrete oplossing presenteren om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden.  

Die oplossing is maar één van de vele PRAKTISCHE oplossingen die we na diepgaand onderzoek in MACRO Trends aan onze abonnees aanraden. Wie alle oplossingen wil leren kennen, die neemt een abonnement.  

Steeds welkom,

Brecht Arnaert
Auteur MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg