3233% winst met Monero

Nieuwsbrief Macrotrends

 

3233% winst met Monero!

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Bij MACRO Trends gaat het om het bewaren van uw vermogen op lange termijn. Het overeind houden van uw koopkracht in deze woelige tijden is prioriteit nummer 1.

Daar wijken we niet van af. Maar in tegenstelling tot andere ‘blaadjes’, die het zich vaak gemakkelijk maken en zeggen ‘KOOP GOUD’, gooit MACRO Trends het over een andere boeg.

Naast het inzetten op kapitaalbehoud willen we ook geld verdienen. Maar niet door de volledige portefeuille in te zetten op hyperriskante goudmijnaandelen of andere speculaties. Neen, we gaan op zoek naar de ‘special situations’ die een asymmetrisch risicoprofiel hebben. Dat is een moeilijke term om aan te geven dat dit beleggingen zijn die een groter opwaarts dan neerwaarts potentieel in zich hebben.

Een van onze beste beleggingen tot hiertoe is Monero geweest. We raadden deze cryptocurrency aan op 12 maart 2015 aan 0,60 USD. Vandaag, twee jaar later, zijn we los door de 20 USD gegaan.

Dat is een winst van… hou je vast… 3233%!

Fenomenaal, en adembenemend.

De abonnees van het eerste uur die instapten samen met Brecht mogen zich in de handjes wrijven. Voor hen staat er een rijkelijke paasvakantie voor de deur.

Maar… is het vet van de soep? Of beter nog, zitten er nog dergelijke kansen aan te komen?

Daarvoor leg je best je oor te luister bij Brecht. Hij houdt de vinger aan de pols van dergelijke beleggingen. Hij staat ermee op en gaat ermee slapen, en dat mag je letterlijk nemen.

Ik ken geen enkele hoofdredacteur van een beleggingsblad die zo hard werkt als Brecht.

En dat harde werk stelt hij ten dienste van de abonnees, die samen met hem hun vermogen in stand willen houden en ook liefst nog wat geld willen verdienen.

Je zou echt eens kennis moeten maken met de beleggingspiramide van Brecht. Daarin vind je een bijzonder geconcentreerde maar tegelijkertijd ook gediversifieerde modelportefeuille.

Abonnees van MACRO Trends kunnen deze portefeuille toepassen op hun eigen vermogen.

Je volgt het advies van Brecht, maar je zit zelf aan de knoppen en behoudt de volledige controle over je centen.

Dat onderscheidt ons van de dure adviseurs die werken met procenten op je vermogen, zodat je mogelijk duizenden euro’s per jaar betaalt om het maatpak van je adviseur mee te helpen betalen.

Bij MACRO Trends niets van dat alles. Je betaalt een vaste abonnementsprijs per jaar van:

  • 297 EUR voor één jaar
  • 497 EUR voor twee jaar

Met één goed advies heb je je abonnementsgeld al terugverdiend, kijk maar naar Monero!

Maak vandaag kennis met de adviezen van Brecht.

Teken hier in op MACRO Trends.

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg