Rijk worden met niets te doen

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Rijk worden
met niets te doen?

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Wie niet weet wat de toekomst brengt, die wil een optie op alles. En toch, wat hoor ik vandaag in de ‘goegemeente’ op het vlak van beleggingen?

Geld brengt toch niks meer op, laten we het allemaal beleggen in aandelen!

Of beter nog, koop zoveel mogelijk vastgoed, aan ultralage rentevoeten!

Beleggers die dit doen, beseffen maar amper dat hun geld als het ware ‘opgesloten’ wordt. Ze herleiden hun mogelijkheden en flexibiliteit tot… nul. Bewegingsruimte wordt helemaal uitgesloten.

Het moet en kan anders. Liquiditeit en flexibiliteit, in combinatie met een open geest, zullen ervoor zorgen dat uw vermogen overeind blijft.

Brecht formuleerde het zo in zijn laatste editie van MACRO Trends:”[…] zorg dat je 100% flexibel bent met uw kapitaal, zodanig dat je het op het JUISTE moment kunt inzetten. “Buy when there is blood in the streets” is niet zomaar een morbide slogan. Het is hoe echte fortuinen gemaakt worden.”

Legendarische beleggers zoals Rockefeller en Jesse Livermore wisten dit al eerder.
 

600_mt55.jpg 

In feite hoeft een belegger tijdens zijn ‘carrière’ maar weinig beslissingen te nemen over zijn vermogen.

In de jaren 70 kocht je grondstoffen.

In de jaren 80 kocht je Japanse aandelen.

In de jaren 90 technologie en obligaties.

En nu…

Nu is de situatie ZO anders dan vroeger.

Net voor de stoomroller muntjes oppikken, is alvast NIET de strategie die u moet volgen, aldus Brecht.

Grote beleggers zoals Buffett en anderen zitten op tientallen miljarden cash. Gewoon te wachten tot de gelegenheid zich aandient. Na de crash zijn zij spekkoper.

In de tussentijd hoeft u niet lijdzaam toe te kijken en af te wachten. Er zijn inderdaad wel dingen die u kunt ‘DOEN’, alleen wijken ze fors af van wat de doorsnee ‘beleggingsblaadjes’ u adviseren.

MACRO Trends is immers geen traditioneel beleggingsblad, het is een blad van en voor beleggers. Dat is een wereld van verschil!

Het laatste nummer van MACRO Trends is daarom een echte eye opener.

Brecht ontving meer dan 100 abonnees op zijn recente abonneenamiddag. Allemaal mensen die ondertussen ‘ingewijd’ zijn in de diepgaande kennis van Brecht. Die kennis komt tot uiting in een portefeuille die ZEER sterk afwijkt van ‘de mainstream’. Een combinatie van vermogensbehoud, rendementskansen en bescherming vindt u enkel in deze portefeuille terug.

 600_mt56.jpg


De ‘duidelijke’ portefeuille is enkel weggelegd voor abonnees, dat spreekt voor zich. 
 

LAAT ME KENNIS MAKEN
MET DE PORTEFEUILLE VAN BRECHT

 

Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg