Snel geld, of duurzame winst

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Snel geld,
of duurzame winst?

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Ik sprak met Brecht deze week en we hadden het samen nog even over een van onze grootste successen tot hier toe. Brecht haalde nog eens aan dat een bepaalde cryptocurrency in onze portefeuille, maal DERTIG is gegaan sinds ons aanbevelen.

Daar houd je de adem toch even van in…

Volgens Brecht is het plezier nog niet achter de rug, maar raadt hij nu aan om even te temporiseren.

Wat willen we hiermee aantonen?

Dat ergens vroeg bij zijn, zoals hier, ongelooflijke winsten kan opleveren. Het is als het ware als de ontwikkelingsfase van een baby volgen. Dit is immers onze strategie: een sector zéér goed bestuderen (het duurde TWEE JAAR voor we deze cryptocurrency effectief hadden aanbevolen), en dan geduld hebben.

Zoals Jesse Livermore zei: “it was not my being right, but my sitting tight which made me money.”

Aandacht voor filosofie en psychologie in beleggen kan de grootste winsten opleveren in plaats van alles mathematisch bekijken. Eigenlijk kan je dit alles bekijken als ‘easy come, easy go’. Wie snel geld wil verdienen op de markten, is dit meestal even snel weer kwijt.

Speculeren is iets heel anders dan beleggen.

Zoals Brecht letterlijk zei: “Alles wat een horizon heeft van minder dan een jaar, kan je niet ernstig beleggen noemen. Beleggen, dat is een waardevoorstel ernstig onderzoeken, verwerpen, terug opnemen, binnenstebuiten keren, twijfelen, nog eens twijfelen en dan finaal beslissen om erin te geloven. Dat is hoe wij geld verdienen met MACRO Trends. Niet met tafelspringerij.”

Enkele bewijzen van onze aanpak? Die zijn er meer dan genoeg.

Een bepaald aandeel steeg van 0,2 naar 1,9 CAD (+850%). Een wissel op de toekomst, en het aandeel zit nog steeds in portefeuille.

Enkele kortere termijn trades die minder wegen in de portefeuille zijn er ook natuurlijk. Op dit moment staat een ETF in de portefeuille op +16% winst. We kochten toen heel Bloomberg vol stond met negatieve berichten over deze activaklasse.

Voilà, dit is de manier waarop we in MACRO Trends uw vermogen proberen te bewaren en te laten aangroeien. Geen enkel ander blad in de Lage Landen heeft een dergelijke aanpak, noch een hoofdredacteur die zoveel afweet van trends en monetaire politiek als Brecht.

Ik wil u dan ook warm aanbevelen om met Brecht en MACRO Trends kennis te maken.

 

DOWNLOAD HIER METEEN MACROTRENDS!

 

  
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg