Spijtig… dat dit aandeel zo omhoog knalt

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Spijtig… dat dit aandeel
zo omhoog knalt

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Prachtig nieuws voor de abonnees van MACRO Trends. Een van Brechts stokpaardjes in de modelportefeuille maakte geweldige resultaten bekend.

Brecht hamerde er al een hele tijd op: dit bedrijf had een wissel op de toekomst. Een technologische vooruitgang bleek eerder deze week het verhoopte resultaat op te leveren.

De koersreactie liet dan ook niet lang op zich wachten:

 600_mt2.jpg

 

De reactie van Brecht verbaasde me dan ook een beetje toen ik hem dezelfde dag nog aan de telefoon had.

Hij zei me: “Eigenlijk is dit volstrekt onbelangrijk voor ons. Het is zelfs jammer dat de koers nu al oploopt. Wij zitten hier namelijk niet in voor de meerwaarde op het aandeel, maar voor het multiplicator-effect bij overname. Wordt dit bedrijf overgenomen, dan kijken we aan tegen een factor van minstens x10.”

Daar werd ik even stil van. Zo had ik het nog niet bekeken. Maar Brecht is dan ook geen typische belegger. Op deze manier kunnen onze lezers en abonnees een echte ‘tenbagger’ meemaken, een aandeel dat x10 gaat.

MACRO Trends gaat systematisch op zoek naar een combinatie van vermogensbehoud en meerwaarde. Op deze manier komt Brecht dan ook uit op dit type aandelen die het verschil maken.

In de modelportefeuille van Brecht vind je dan ook geen aandelen zoals Koninklijke Olie of ABInbev. Dergelijke pareltjes maken het verschil in een portefeuille. Het enige wat je nodig hebt is geduld, en een flinke portie emotionele intelligentie.

Brecht hoopt dus vanuit de grond van zijn hart dat de koers niet al te veel oploopt, zodat hij en zijn abonnees elke maand kunnen bijkopen.

Dat is dus onze strategie: positie nemen, en wachten.

Eens de analyse gemaakt, en de bodem gevonden, voldoen we aan regel 1 bij beleggen: verlies geen geld. Al de rest is winst. Die regel onthouden we van Warren Buffett:

 600_mt3.jpg

 
Of hoe ‘conservatief’ beleggen met aandacht voor vermogensbehoud, toch enorm winstgevend kan zijn.

Schrijf vandaag in op MACRO Trends, en beleg mee in de modelportefeuille van Brecht.

Je zal het je niet beklagen

 

DOWNLOAD HIER METEEN MACROTRENDS!

 

  
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg