Baanbrekende visies zorgen voor extreme winsten

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Baanbrekende visies zorgen voor…... extreme winsten!

       

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Is onze hoofdredacteur Brecht Arnaert een visionair?

Heeft hij baanbrekende visies?

Je zou het haast gaan denken wanneer je de commentaren van Brecht over dit aandeel leest, in MACRO Trends uit december 2016:

Het kan overdreven klinken, maar ik denk dat de overgang van silicium naar polymeren van dezelfde orde is als de historische overgang van de transistor naar de chip. Mark my words: dit bedrijf gaat geschiedenis schrijven.”

Vandaag is het zover. De koers van dit aandeel is zowat verdubbeld op net een half jaar tijd.
 

600_mt58.jpg

 

Is het nu gedaan?

Nee hoor, denkt Brecht. Je moet immers weten dat dit bedrijf – volkomen onterecht – op de OTC-markt zit.

Nu de koers van het aandeel boven de dollar is geraakt, en als ze op dat niveau zes maanden kunnen blijven, zit een verhuis naar de reguliere markt –de NASDAQ – er zomaar aan te komen. En eens ze daar zijn aangekomen, zou het best wel eens snel kunnen gaan. Het grote kapitaal krijgt dan toegang.

Dat is het ‘smart money’ dus. Zij wachten af tot een bepaalde evolutie ingang begint te vinden, en het bedrijf de eerste hordes succesvol heeft doorstaan. Daarna pompen zij kapitaal in de aandelen, wat een forse opstoot in de aandelen veroorzaakt.  

Wat Brecht verwacht, in de komende 6 à 12 maanden, is een waardesprong richting 3 dollar, en daarna beginnen de onderhandelingen over overname. Dat is hoe echte winsten worden gegenereerd op de aandelenmarkten.

Natuurlijk krijgen we ook vragen van onze abonnees hierover, die méér dan tevreden zijn. Ze zitten in feite met een luxeprobleem. Lees maar eens mee wat een lezer, laten we hem ‘Bezorgde Bert’ noemen, ons onlangs schreef:

Dag Brecht, het aandeel is momenteel aan het stijgen. Wanneer is het tijd om te cashen? Ik heb nu al een winst van 70% […]”

Het antwoord van Brecht:

Dag Bert, mocht ik u zijn, dan zou ik blijven zitten. Deze meerwaarde is niet de reden waarom wij het aandeel in portefeuille hebben. Wij gaan voor ‘the big money’; het multiplicator-effect bij overname. Vanaf 200% winst, kunt u redelijkerwijs een stuk verkopen. Ik ga dat echter niet doen.”

Merk je nu hoe overtuigd Brecht is van dit bedrijf?

Bovendien zit hij er zelf met zijn eigen centen in. Een beter bewijs van een ‘conviction’ kan ik je niet geven.

Ontdek dit aandeel, en nog veel meer.
 

JA, IK WIL DIT AANDEEL LEREN KENNEN EN NOG ZOVEEL MEER!

  
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg