Een echt luxeprobleem..........

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Een echt luxeprobleem, dat je alleen bij MACRO Trends zal hebben !!!

       

 
200_brecht_arnaert_foto2.jpgVorige week hadden Brecht Arnaert en ik een gesprek over de ongelooflijke prestaties van cryptocurrencies. 

Iedereen heeft de geweldige stijging van Bitcoin de afgelopen weken wel gevolgd, maar Brecht wees me erop dat hij Monero in januari 2015 aanraadde aan… 0,60 euro! 

Ondertussen heeft Monero de 50 euro aangetikt! 

Dat is een winst van 8.233%

Je leest het goed!  

 8.233%.

 600_mt10.jpg

Persoonlijk ken ik geen enkel beleggingsblad in de Lage Landen dat dergelijke prestaties kan neerleggen. 

Iedereen begint over cryptocurrencies te schrijven, maar zelden vanuit fundamenteel perspectief. 

Ze horen de klokken wel luiden, maar weten de klepel niet hangen. 

Deze resultaten komen niet zomaar uit de lucht gevallen. Het zijn geen lucky shots die Brecht in MACRO Trends aanraadt. Dit is het resultaat van een gedegen filosofie over de evolutie van het monetair systeem. 

Indien je dat niet snapt, zoals de meeste ‘adviseurs’, ga je nooit de combinatie vinden tussen kapitaalbehoud en enorme winsten, zoals Brecht. 

En trouwens, Brecht vertrouwde me toe dat hij in feite een luxeprobleem heeft. 

Hij is aan het twijfelen of hij de enorme winst van cryptocurrency moet investeren in een van de twee aandelen in de Selectielijst van MACRO Trends

Want natuurlijk, Brecht ‘eats his own cooking’. Wat Brecht aanraadt voor zijn lezers, daar stopt hij z’n eigen centen ook in. Zo komen zijn belangen perfect overeen met die van zijn lezers. 

Het ene aandeel kan volgens Brecht minstens x10 bij een overname, het andere aandeel kan volgens hem volgende maand al fors gaan stijgen omdat er een feasibility study zit aan te komen. 

Een echt luxeprobleem dus, dat je alleen bij MACRO Trends zal hebben. 
 

DOWNLOAD DUS METEEN DE LAATSTE MACRO TRENDS   

 

600_button_anonneer_hier.jpg 


Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen