Prent dit in je geheugen

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Prent dit in je geheugen!

       

 
200_brecht_arnaert_foto2.jpg

Vraagje.

Wat is er mis met de filosofie van de meeste beleggers en spaarders?

Antwoord: ALLES.

Ze zetten in op van alles en nog wat om maar een paar procentjes winst te maken. Op die manier zijn ze op een totaal verkeerde manier verspreid over verschillende zaken die ze amper kennen.

Brecht Arnaert kreeg onlangs van een abonnee een lijstje met 36 aandelen die hij bezat. Hij raadde radicaal aan om er daarvan 33 te verkopen en de rest geconcentreerd maar met zeer diepgaande kennis van de posities te gaan beleggen.

Gelukkig zag deze belegger op tijd het licht, maar de tabel hieronder zal onwetende beleggers, we hopen dat u daar niet bij bent, snel uit hun roes halen.

 600_mt12.jpg

 
Hierboven ziet u immers hoeveel u moet terugwinnen (in %) om een bepaald verlies van kapitaal helemaal goed te maken.

Bij 100% verlies is het zoals u ziet ‘game over’.

Ik neem aan dat u dit risico met uw zuurverdiende spaarcenten niet wenst te nemen. Gelukkig beginnen steeds meer lezers en nieuwe abonnees van MACRO Trends het licht te zien. Brecht Arnaert, onze hoofdredacteur, blijft deze mensen onvermoeibaar de gevaren van het systeem inpeperen.

Van een nieuwe abonnee kreeg hij onlangs deze reactie:

"De oprechte diepgravende analyses zijn overigens voor mij de voornaamste reden dat ik lid ben geworden van MACRO Trends. Vermogensbehoud is daarnaast geen overbodige luxe, helaas heb ik vooralsnog de meeste boten gemist door mijn pas recente lidmaatschap :)"

Toen deze nieuwe abonnee de recente nummers van MACRO Trends had gelezen, kreeg Brecht het volgende mailtje terug:

Ik wil u bij deze gelegenheid ook nog hartelijk danken voor het MACRO Trends nummer van augustus 2014, dat u mij per e-mail heeft aangeraden als beginpunt. Ik heb dat nummer, en een stuk of vijf opeenvolgende nummers, tijdens mijn vakantie gelezen en het is werkelijk een eyeopener geweest. Hoewel ik al enige tijd bezig was me te verdiepen in artikelen van alternatieve nieuwssites - die door de msm helaas worden beschouwd als krankzinnige complottheorieën - mistte ik hierin vaak een filosofische bottom line. Deze vond ik wel terug in Mt Aug.2014. De stukjes over nihilisme en het illusoire bestaan van het 'niets' gingen door merg en been.”
 

Interesse in het MACRO Trends nummer van augustus 2014? Klik dan hier om het artikel gratis te downloaden.

 
Bij MACRO Trends focussen we ons - zoals u misschien wel al weet - volledig op de aanstormde crash van het monetaire systeem, en in dat verband bent u net op tijd: u moet LIQUIDEREN.

De grote illusie, namelijk, is dat omdat spaargeld niets meer opbrengt, je dan maar beter in alles kan gaan zitten wat maar niet cash is. Dat is exact wat u NIET moet doen.

Toegegeven, de ideeën van Brecht moet je soms even laten bezinken. Ze gaan verder dan de traditionele cheerleader berichten die je van het doorsnee ‘beleggingsblad’ leest. MACRO Trends is geen beleggingsblad zoals je het kent, het is een blad VOOR beleggers.

Da’s een hemelsbreed verschil.

Een engagement voor MACRO Trends ga je best enkele jaren aan.

Onze abonnees zijn erg trouw en het overgrote deel ervan verlengt op het einde van hun periode.

Ontdek vandaag nog de oplossingen van MACRO Trends.
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen