May-day: een ontworpen faling?

Nieuwsbrief Macrotrends

 

May-day:
een ontworpen faling?

      

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Op 9 september 2001 vlogen twee kruisraketten van het type JASSM-II in de Twin Towers. Enige tijd later werden de torens dan van binnenuit geëvaporeerd met behulp van drie kernbommen die in de kelder waren ingebouwd. Sinds het jaar 1961, namelijk, vereiste de stad NY naast een plan van aanpak voor de bouw van wolkenkrabbers ook een plan van aanpak voor de destructie ervan – QED.

Hoe ik dat allemaal meen te weten? Door jarenlang alle versies van dat verhaal tegen elkaar te laten aanleunen, en te zien welke leugens er door de mand vallen. Uiteindelijk vind je dan twee filmpjes die duidelijk, onomstotelijk, en finaal bewijs leverden dat dit hele ding één grote “psy-op” of psychologische operatie was: “September Clues (2007)” en “WTC Nuclear Demolition”

Het eerste filmpje is van een man die zichzelf Simon Schack noemt. Hij baseerde zich op bronnen nemen die niemand betwist: met name de beelden die de dag zelf werden uitgezonden door de vijf grote televisiestations: CNN, ABC, NBC, CBS en FOX. En wat bleek? Toen hij de invalshoeken van die uitgezonden televisiebeelden met elkaar kruistte, konden die op geen enkele manier met elkaar kloppen. Op het ene beeld slaat het eerste vliegtuig onder die invalshoek de toren in, op een ander beeld op een totaal andere manier. Conclusie: het officiële verhaal kan onmogelijk – onmogelijk – kloppen.

Maar dan komt de pièce de résistance: het neerhalen van de gebouwen. Wat je nu namelijk hebt, in je vooraf geplande script, is twee brandende gebouwen. Dat is wel leuk, maar niet spectaculair genoeg. Wat je wilt is een finishing touch – iets dat een inval in Afghanistan (om de poppy-velden terug in handen te krijgen) en Irak (om het Plan-Yinon verder te kunnen uitvoeren) kan rechtvaardigen. Weet je wat? We laten ze instorten!

Het tweede filmpje legt u uit hoe dat in zijn werk ging. Dimitri Khalezov legt uit hoe hij als KGB-officier verantwoordelijk was voor het maken van ondergrondse gastanks met behulp van kern-explosies. Laat je een kleine kernbom namelijk afgaan in de grond, dan evaporeert die alles om zich heen, met het mooie voordeel dat het gesteente aan de rand van die explosie simpelweg glas wordt. Et voila: pompen maar. Aardgas kan er nu in opgeslagen worden. Toen Khalezov de Twin Towers dus zag instorten, wist hij meteen dat hier collega’s aan het werk waren. Grandioos hoe men ons kon laten geloven dat een colablikje een tuinmuur kan laten instorten: Hollywood in uw achtertuin.

Neemt u mij het zodoende kwalijk dat ik geen snars meer geloof van al dat zogezegde terrorisme? Westminster Bridge was een overduidelijke False Flag, Manchester Arena was al iets lastiger om te herkennen, maar London Bridge, daar hadden ze mij eerlijk gezegd weer even in de luren gelegd. Tot je weer dat éne detail ontdekt die je de absolute zekerheid geeft dat het verhaal niet kan kloppen. Dus: Theresay May die verliest en zo de Brexit mee in haar val sleurt? Ach, dat is klein bier voor die mannen. Het volk misleiden, het wordt zo stilaan saai: die fiscale schapen geloven werkelijk àlles!

Meer analyses over terrorisme en onwaarheden over het monetaite stelsel treft u aan in de nieuwsbrieven op de website van MACRO Trends

Met vriendelijke groet,

Brecht Arnaert
MACRO Trends 

 

PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen