Deze aandelen staan op uitbreken

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Deze aandelen staan op uitbreken!

       

 
200_brecht_arnaert_foto2.jpg

Je weet ondertussen dat Brecht Arnaert géén fan is van een breed gespreide aandelenportefeuille.

Je weet wel, een aandelenportefeuille die allerlei bedrijven bevat die bij elkaar geklutst werden, zonder enige samenhang.

Dat blijft nog altijd wel de voorkeur genieten van de traditionele financieel ‘adviseurs’. Onder het mom van ‘er zal altijd wel eens iets bijzitten wat stijgt’.

Kijk, dat is dus NIET de aanpak van Brecht in MACRO Trends.

Al geruime tijd pleit hij ervoor om de portefeuille te beveiligen. Niet alleen door liquiditeit aan te houden, maar ook door forse posities in goud, zilver en cryptocurrencies.

Voor het aandelenluik is Brecht zeer duidelijk: focus, focus en focus!

Zoals Warren Buffett het ook al zei: focus en een diepgaande kennis zijn véél winstgevender dan een portefeuille opbouwen met aandelen die je amper kent.

In dat opzicht heeft Brecht eigenlijk maar twee aandelen in portefeuille.

Maar WAT voor aandelen!

Dit zijn echt bedrijven die de wereld kunnen veranderen, zonder overdrijving. Een bedrijf zit op het randje van een positieve feasibility study.

 600_mt14.jpg

 
Dit soort aandelen moet je regelmatig bijkopen, en er een mooie positie in opbouwen.

Profiteren van de volatiliteit als het ware, en er je voordeel mee doen! Dat is de manier waarop vermogens worden opgebouwd. Niet door je portefeuille overdreven te gaan spreiden, zodat je eigenlijk niet meer weet waar je risico’s zitten.

Maar let op, de focus van Brecht blijft op kapitaalbehoud in reële termen liggen. Deze aandelen zijn het ‘peper en zout’ in de portefeuille.

Wil je deze aandelen leren kennen, en de manier waarop Brecht naar beleggingen kijkt?

JA? ACTIVEER DAN METEEN JE ABONNEMENT OP MACRO Trends.
   

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen