De pioniers inzake cryptocurrencies? MACRO Trends

Nieuwsbrief Macrotrends

 

De pioniers inzake cryptocurrencies?
  

MACRO Trends!

       

 
200_brecht_arnaert_foto2.jpg

Iedereen spreekt en schrijft vandaag over cryptocurrencies.

De enorme stijging van deze nieuwe munten trekt jammer genoeg ook veel charlatans aan.

Het louter vermelden van het woord ‘cryptocurrencies’ is vaak al voldoende om ervoor te zorgen dat iedereen bijna door het dolle heen is.

Veel beleggingsblaadjes zijn dan ook op de kar gesprongen van de cryptocurrencies, zonder dat je duidelijk ziet welk trackrecord ze hebben opgebouwd.

Ik durf hier duidelijk zeggen zonder enige schroom: MACRO Trends is op dat vlak de enige echte referentie.

Wij ontdekten Bitcoin immers nog voor het grote publiek dat deed, en wij stapten ook uit Bitcoin nog voor het grote publiek dat zal doen. Dat is écht contrair beleggen in de echte zin van het woord.

Wij gingen immers op zoek naar een vervanger die doet wat bitcoin beloofde te doen: 100% anonimiteit. Want dat is de grote uitdaging in deze tijden: ervoor zorgen dat je vermogen beschermd blijf tegen alle mogelijke indringers, de overheid op de eerste plek.

Soms kreeg Brecht Arnaert wel eens te horen dat zijn aanpak “te filosofisch” zou zijn, met andere woorden dat hij “te diep” nadenkt. In de huidige omstandigheden is dat een absolute must. Dit is geen markt om lichtvaardig in te beleggen!

Beste bewijs van onze gedegen aanpak?

Het feit dat alle cryptocurrencies van hun ‘bubble high’ nu in elkaar geklapt zijn, terwijl onze crypto zéér goed standhoudt:

1024_mt15.jpg

 
Diepe analyse, dat is het kernwoord. En dat dit opbrengt, toont de volgende getuigenis aan van een lezer:
  

“Merci Brecht! Ik blijf erbij: vorig jaar niet gedacht dat ik financieel zou staan waar ik nu sta. Monero kocht ik aan een gemiddelde van 2, en verkocht 50% bij een koers van 11,22,44.”

  
Deze man heeft dus precies gedaan wat MACRO Trends hem had aangeraden, zij het dat hij al wat laat was aan 2 euro. Sommige van onze abonnees zaten er nog veel vroeger in!

Maar hij verkocht steeds de helft bij een verdubbeling, en dat is de kern van de zaak: je winst eruit halen en met de andere helft ‘gratis’ meerijden op de stijging.

Zo bouw je vermogen op en bescherm je het tegelijkertijd tegen de graaiende overheid.

Een abonnement op MACRO Trends is de beste manier om deze doelstellingen te behalen.

JA, IK ACTIVEER VANDAAG MIJN ABONNEMENT   

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen