STOP: uw vermogen is in gevaar

Nieuwsbrief Macrotrends

 

STOP!

Uw vermogen is in gevaar!

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

 
Ik wil uw zomerrust of vakantie helemaal niet verstoren, maar u leest best toch even verder als uw vermogen, waar u zo hard voor gewerkt heeft, u dierbaar is.

Er zijn namelijk plannen om op Europees vlak bankrekeningen van instellingen die in de problemen komen, te bevriezen of te blokkeren.

Op die manier wil men een ‘bank run’ gaan vermijden.

Je voelt natuurlijk al zo aankomen dat dit een vilein plan is om bankrekeningen op elk moment te gaan bevriezen, wanneer het onze ‘leiders’ goed uitkomt. Want jan met de pet gaat niet weten wanneer een bank effectief in de problemen zit. Hij zal alleen geconfronteerd worden met een ‘computer says no’ wanneer hij effectief de nodige gelden wil opvragen.

 600_mt19.jpg

 
Onmogelijk, zegt u?

In een beschaafde regio zoals de EU is zoiets niet mogelijk, denkt u?

Wel, think again.

Brecht Arnaert heeft in MACRO Trends al verschillende keren gewaarschuwd voor een dergelijk scenario. Al jaren klopt hij op tafel om beleggers aan te sporen hun vermogen veilig te stellen, weg van de grijpgrage handen van de (r)overheid.

Het uitschakelen of zoveel mogelijk beperken van het tegenpartijrisico is in dat opzicht enorm belangrijk. U dient ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk tussenpersonen tussen u en uw geld staan.

Dat geldt niet alleen voor bankrekeningen, maar bijvoorbeeld ook voor obligaties.

U vraagt zich natuurlijk af, welke beleggingen hiervoor in aanmerking komen? Dat is kennis die we enkel delen met de abonnees van MACRO Trends, dat begrijpt u wel.

Indien u vandaag een abonnement neemt, legt Brecht u in het huidige nummer en het rijke archief duidelijk en van naaldje tot draadje uit hoe de vork in de steel zit.

Laat u niet in de hoek drummen, bescherm uw vermogen, vandaag nog!

 

JA, IK BEREID ME VANDAAG NOG VOOR    

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen