44% winst op deze contraire belegging

Nieuwsbrief Macrotrends

 

44% winst op deze contraire belegging

    

 
150_brecht_arnaert_foto.jpg

Dat MACRO Trends tegen de gevestigde meningen durft in te gaan en positie durft in te nemen wanneer iedereen met de billen dichtgeknepen zit, is ondertussen wel bekend.

Brecht Arnaert durft de nek uit te steken en dat heeft onze abonnees in het verleden geen windeieren gelegd. Denken we maar aan de fenomenale winsten die onze lezers al met cryptocurrencies hebben geboekt.

Hier spreken we niet over honderden, maar over duizenden procenten!

Maar, wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Soms boekt Brecht ook ‘kleinere’ winsten, maar over een kortere periode. Zo nam MACRO Trends in maart 2016 positie in een mooie ETF.

 600_mt20.jpg

 
Ondertussen vindt Brecht dat de koers wat op de feiten is vooruit gelopen. De belegging is populairder geworden en je ziet dat er serieus wat ‘lucht’ in de koers is gekropen.

Dat is voor Brecht een signaal om volledig winst te nemen.

Brecht gaat nooit het onderste uit de kan halen. Dat is ook een manier om het risico in zijn portefeuille te beperken. De laatste kruimeltjes laat hij over aan de beleggers die de grootste risico’s nemen.

In het laatste nummer van MACRO Trends legt hij haarfijn uit hoe zijn systeem werkt.

Hij staat ook stil bij de rest van de aandelenselectie en beantwoordt of de overheid wel tot 100.000 EUR waarborg kan bieden op bankrekeningen. Dat is heel belangrijk voor u om weten, want weinig beleggers weten hoe de vork werkelijk in de steel zit.

Een abonnement op MACRO Trends is misschien wel de meest rendabele belegging die u ooit zal maken.

Een belegging in echt inzicht en kennis. 
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen