De onteigening van uw spaargeld

Nieuwsbrief Macrotrends

 

De onteigening
van uw spaargeld

    

 
De grafiek hieronder moet u toch eens rustig bekijken.

 600_mt21.jpg

 
Hij toont immers de reële Duitse rente, dus de gemiddelde overheidsrente MIN de inflatie.

Met andere woorden: wat je na inflatie echt als koopkracht overhoudt. En dat is bedroevend, zelfs negatief.

De afgelopen jaren hebben we een acceleratie gezien van die trend. Het monetair beleid van de centrale banken heeft daar veel, zo niet alles mee te maken.

Beleggers die dus hun centen zomaar aanhouden op een spaarrekening, worden jaar na jaar armer. Dat is de ‘kracht’ van inflatie, in feite een gelegaliseerde onteigening van uw spaargeld.

De redenering die beleggers – ten onrechte maken – is om dan meteen maar een hoop schulden te maken.

NIET DOEN!

Wat je nu nodig hebt, is een combinatie van flexibiliteit en wissels op de toekomst. Dat is de concrete strategie waarop MACRO Trends nu al een hele tijd hamert.

150_brecht_arnaert_foto.jpgBrecht Arnaert slaat al maanden op tafel om de portefeuille immuun te maken voor de negatieve krachten die doorwegen op uw koopkracht.

De opkomst van de cryptocurrencies is een goed voorbeeld van een bescherming die mensen zoeken. En ze hebben gelijk: ook MACRO Trends heeft al enorme winsten geboekt met cryptocurrencies, maar in het jongste nummer laat Brecht zich toch kritischer uit over deze nieuwe munten.
 

600_mt22.jpg 

 
Beleggers in cryptocurrencies, valuta’s, edelmetalen en een select lijstje aan aandelen hebben meer dan ooit een houvast nodig.

Ik ben ervan overtuigd dat u ook met deze vragen worstelt. Ook u als belegger bent op zoek naar een combinatie van kapitaalbehoud en rendement.

Dat is echter moeilijker te vinden dan ooit.

Speculeren is in deze tijden not done en de bankgarantie van 100.000 EUR op rekeningen is een lachertje, zoals Brecht al meermaals heeft aangetoond.

Ik ben er zeker van dat MACRO Trends voor u een grote meerwaarde zal betekenen. Brecht heeft zijn strepen al meermaals verdiend en zijn abonnees geld laten verdienen (of behouden, minstens even belangrijk!)

Een abonnement op MACRO Trends is de beste investering die u op dit moment kunt maken.

Klik op onderstaande button en ontdek er alles over. 
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen