Monero bijna door de 80 euro

Nieuwsbrief Macrotrends

 

MONERO

bijna door de 80 euro

 

 
150_brecht_arnaert_foto2.jpgZondag aanstaande is het zover: dan komen we met meer dan 100 abonnees samen voor wat toch wel een primeur is bij MACRO Trends: een hele studiedag over hoe we tot een alternatief maatschappelijk systeem kunnen komen. Ik denk dat het een interessante dag wordt, ik kijk er alvast naar uit.

Maar daar mail ik u niet voor. Heeft u gezien, namelijk, dat MONERO bijna door de 80 euro is gegaan? Vanaf ons initieel advies van 0,60 EUR is de waarde van deze belegging dus al meer dan 100 keer over kop gegaan.
 
 

En het is nog niet gedaan!

 
Nu de technische weerstand in termen van BTC gebroken is, ligt de hemel bij manier van spreken open.
 

Waar zal de waardegroei eindigen? Moeilijk te zeggen. Maar het belangrijkste nu, is dat u een stuk van uw winsten veilig stelt. Wij hebben u van in het begin aangeraden om bij een verdubbeling de helft te verkopen, en zo steeds de helft van de helft van de hand te doen. Heeft u dat ondertussen gedaan? 

Ik zou u aanraden om u daar effectief aan te houden, want ik krijg de laatste tijd vrij tragische mailtjes: iemand die aan 40 EUR dacht dat het feest nu toch wel voorbij was, en al zijn XMR van de hand heeft gedaan. Waarom toch? Zo loop je bijna 100% winst mis, en dit door een vrij angstige manier van omgaan met winsten.

Zie het zo: als u met uw belegging al verschillende keren over de kop bent gegaan, wat maakt het dan uit mocht een koers van 40 EUR terugvallen naar 20 EUR? Bent u dan armer tegenover uw uitgangspositie? Geenszins. Maar een angstig mens rekent nooit vanaf de oorsprong, enkel in termen van de monding.

Laat dat idee vallen. Niemand weet waar de monding is. Niet in beleggerstermen, noch in termen van het leven zelf. Hou u aan het initiële verkoopplan. Zo neemt u winst op een verstandige manier, en blijft u toch nog met één been in de belegging zitten, mocht die inderdaad nog doorschieten richting 200 EUR en meer. Een beter advies kan ik u niet geven. Aan u om het al dan niet op te volgen.

Wilt u ook meesurfen op de enorme groei en kansen die cryptocurrency te bieden heeft de komende jaren? Klik dan op onderstaande button en ontdek er alles over in de nieuwsbrieven en op de website van MACRO Trends

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Beste groeten,

Brecht Arnaert
MACRO Trends 

 

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen