Lees MACRO Trends en koop uw hele straat op

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Lees MACRO Trends
en koop uw hele straat op

    

 
150_brecht_arnaert_foto.jpg

Ik weet het, beste lezer, de titel van deze mailing klinkt wat pretentieus.

We willen u hier geen luchtkastelen voorspiegelen, maar toch… neemt u even de moeite om verder te lezen wat ik hiermee bedoel?

Onlangs vertelde Brecht Arnaert me dat ook in vermogensbeheer “alles relatief is”. Hij bedoelde hiermee dat NA de volgende ‘reset’ van het systeem, die er zeker aankomt, het belangrijker is dat jij relatief meer geld overhoudt dan je buurman.

Concreet gezien: tijdens de volgende crash zal alles waarschijnlijk aan waarde verliezen. Zoveel activaklassen zijn vandaag ondergewaardeerd: vastgoed, aandelen, obligaties…

Voor Brecht is het dan ook duidelijk “De vraag is niet OF u kapitaal zal verliezen, maar hoeveel. En wie erin slaagt om er minder te verliezen dan een ander, die is ook rijk.”

Neem nu bijvoorbeeld de vastgoedmarkt in Nederland. Daar zitten maar liefst 1,7 miljoen mensen nog steeds onder water met hun hypotheek. Ze zitten als het ware ‘gevangen’ in het systeem, in het schuldensysteem, waar ze nog maar heel moeilijk uit geraken. Want door de torenhoge rentes die ze moeten betalen op de restschuld, worden ze steeds dieper in het moeras geduwd.

Tot ze finaal verdrinken.

In de Verenigde Staten zit je, wanneer je een universiteitsstudie aanvat, ten minste tot je 40e in de schulden. En dan heb je nog geen huis gekocht.

Snap je nu waarom een steeds groter gedeelte van de volwassen Amerikanen thuis blijft wonen?

Voor een maatschappij is zoiets dodelijk.

Ik wil je met MACRO Trends behoeden voor zulke omstandigheden. Veel zaken die je in de mainstream media leest, kloppen helemaal niet. Ik heb hier al gehamerd op het feit dat de depositogarantie van 100.000 EUR een complete klucht is. Er is gewoon geen geld om uit te betalen bij een faillissement.

Dus kijk, Brecht stelt de boodschap heel duidelijk: de vraag is niet OF u kapitaal zal verliezen, maar hoeveel.

Daarom alleen al moet u MACRO Trends absoluut lezen.

Op het einde van de rit bent u spekkoper als u de adviezen van Brecht opvolgt. DAAR gaat het om, niet om het achternahollen van enkele percentjes.


IK WIL METEEN KENNISMAKEN MET DE VISIE VAN BRECHT

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen