Het is tijd om te oogsten

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Ga jij evenveel verdienen als deze abonnee? (x500!)

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

We zijn begin september en halverwege vorige maand werd in een groot deel van Vlaanderen ‘halfoogst’ gevierd. Dat is een eeuwenoude traditie bij de landbouwers en bij MACRO Trends willen we die ook graag vieren.

Bij ons is het een meer dan volle oogst, mag ik wel zeggen. Want Brecht Arnaert stuurde me onlangs een mailtje door van een wel héél tevreden abonnee, die voor een deel zijn rijkelijke oogst op cryptocurrency binnenhaalt en zijn kapitaal x500 heeft gedaan (geen tikfout).

Hieronder zijn mailtje aan Brecht:

Ik ga je goede raad opvolgen. Het is tijd om te oogsten. Door opeenvolgend in Bitcoin te stappen en op het juiste moment over te stappen naar Monero, is mijn inleg bijna vermenigvuldigd met 500! (zonder jou was dit niet gebeurd: mijn dank daarvoor!).

Bij MACRO Trends vinden we niets uit, dat wil ik wel benadrukken. Dit is een echte getuigenis die deze morgen onze mailbox binnenrolde.

Met een ‘normale’ beleggingsstrategie, die een beetje gespreid is tussen aandelen, obligaties en cash, haal je zulke rendementen NOOIT. Dat kan ik u wel verzekeren. Dergelijke portefeuilles zijn ook niet bestand tegen de krachten die inwerken op ons geld.

En ja, er zijn vele beleggingsblaadjes die op cryptocurrencies zijn gesprongen, maar door de diepgaande monetaire kennis van Brecht, is zijn voorsprong qua crypto op onze concurrenten enorm.

Wij zaten immers in Bitcoin voor iemand er ooit van gehoord had, en ook zaten wij in XMR voor iemand er nog maar van gehoord had.

Andere ‘gladde jongens’ proberen nu deze kennis te claimen, maar kunnen geen trackrecord voorleggen op dat vlak.

MACRO Trends kan dat wel. We zijn dan ook overtuigd van onze meerwaarde. Daarom stellen we u een abonnement voor met een Niet Tevreden, Geld Terug garantie.

Indien u tijdens de eerste 7 dagen besluit dat onze publicatie niet voor 100% beantwoordt aan uw verwachtingen, betalen wij uw abonnementsgeld zonder verdere vragen volledig aan u terug. Indien u na 7 dagen opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug.

M.a.w. u loopt geen enkel risico!

Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van de nieuwsbrief en van de kennis van Brecht.


IK WIL OOK GEBRUIK MAKEN VAN ZIJN KENNIS

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen