FOMO vermijden – kapitaalbehoud staat voorop

Nieuwsbrief Macrotrends

 

FOMO vermijden – kapitaalbehoud staat voorop!

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

De FOMO – Fear of Missing Out – lijkt wel het mantra in het dagelijkse leven.

Bij beleggingen kan dit dodelijk zijn.

We hebben het hier al vaak vernoemd, en we blijven het zeggen: het najagen van enkele percentjes kan uw vermogen behoorlijke schade toebrengen.

Ondertussen beweegt er vanalles op de markten.

De goudprijs zit duidelijk in een opwaartse trend in USD, maar in EUR valt er niet zoveel spektakel te behalen.

 600_mt23.jpg

 
De prijs wordt gemanipuleerd, en je hebt een duidelijk plan nodig om in goud te beleggen. Zeker voor de goudmijnaandelen geldt dat. Daarom gaat Brecht Arnaert in het jongste nummer van MACRO Trends ook dieper in op de goudmarkt en hoe je er het beste in belegt.

Hij geeft ook een antwoord op de vraag hoe men het beste in goudmijnaandelen kan beleggen.

September is ondertussen ingetreden, en dat wordt een vrij volatiele maand volgens Brecht.

Je weet dat Brecht geen al te grote fan is van de brede aandelenmarkten. Hij speelt liever in op enkele bijzonder goed gekozen bedrijven die hij dan zeer nabij opvolgt. Een beetje de stijl zoals Warren Buffett, die aanraadt om een beperkt mandje aandelen op te bouwen en er dan héél veel aandacht aan te besteden.

De beheerstijl van Brecht gaat dus regelrecht in tegen de aankoop van ETF’s, waarmee je vaak niet precies weet waarin je belegt.

Nu keek ik toch eens op toen Brecht me zijn jongste tip voorstelde, en die je ook terugvindt in het meest recente nummer van MACRO Trends. Het is een aandeel dat Brecht momenteel nog niet in de portefeuille opneemt, omdat hij er eerst nog veel meer wil te weten van komen.

Dat is ook typisch voor MACRO Trends: aandelen worden hier niet zomaar lichtvaardig aangeraden en daarna ‘vergeten’. Helemaal niet, Brecht wil er eerst 100% overtuigd van zijn alvorens hij zijn abonnees iets aanraadt.

Dat is een zeer verantwoordelijke houding, want uiteraard gaat het hier om uw centen. Dat onderscheidt MACRO Trends dus ook van de andere beleggingsbladen, die honderden ‘tips’ geven die daarna onder het tapijt worden geveegd als het mis zou gaan.

Je merkt dat Brecht volle verantwoordelijkheid wil opnemen, maar dit bedrijf is zo veelbelovend dat ik het zelf ook graag in portefeuille wil opnemen wanneer de tijd er rijp voor is.

Ik wacht eerst op de ‘GO’ van Brecht…

Ik hoop samen met u te beleggen in dit veelbelovende bedrijf wanneer het moment gekomen is.

Wanneer u een abonnement afsluit op MACRO Trends, kunt u inzage krijgen in de portefeuille van Brecht en deze bedrijven ook zelf opnemen in uw portefeuille.

En als ik naar de rendementen uit het verleden kijk, zijn die niet te versmaden…


WORD VANDAAG NOG LID VAN DE MACROTRENDS COMMUNITY 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 20 pagina's tellende rapport genaamd DOSSIER PREPPEN van Yannick Verdyck, met concrete oplossingen hoe u voor te bereiden op een grote financiële crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt9.jpg

Yannick Verdyck is goudhandelaar,
maar daarnaast ook specialist in het preppen