Hoe de komende crash te shorten

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Hoe de komende crash
te shorten

 

 

200_mt24.jpgIedereen wéét dat de crash moet gaan komen, en in het licht daarvan lijkt elke actie als belegger op een rare manier redelijk zinloos. Wat zal de economische realiteit morgen namelijk zijn? Wat zal waarde hebben? En wat niet? Voor de beleggers die alvast hun portefeuille willen beschermen tegen de nakende crash, heb ik samen met een specialist optiehandelaar dit dossier uitgewerkt. Zo kunt u het heft zelf in handen nemen.

Die specialist is Maarten Redant, die niet alleen optie-expert is, maar met wie ik al geruime tijd aan het filosoferen ben over de mogelijke risico's van zo'n short-play, en de beste manier om die uit te voeren.

Het resultaat is een 25-pagina dik dossier, waarin we maar liefst ZEVEN manieren bespreken. Na een kritische doorlichting op vlak van het tegenpartij-risico dat u met die manieren loopt, schieten er maar twee over, waarvan maar één voor retail-beleggers geschikt is: opties.

Bij de onervaren belegger roept het woord alleen al doembeelden op van speculatie, maar in dit dossier leggen we u haarfijn uit waarom dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Er is een strategie waarbij u zelfs bij het niet-uitkomen van het scenario niet al uw geld kwijt bent. 

Willen we een crash verstandig shorten, dan moeten we goed in het oog houden dat het gedrag van bepaalde producten tijdens zo’n correctie of crash sterk bepaald wordt door liquiditeit, koersspread en volatiliteit. Maar ook de uitgever van het product, de market makers, je bank of broker, die we met het label "tegenpartijrisico" kunnen bekleden. Tenslotte is er nog het grootste risico van al: uzelf. Niet zelden is de filosofie voor een crash zeer goed, en zelfs de praktische set­up, maar neemt op een gegeven moment de angst het over, en doet men exact wat men NIET moet doen op het exacte foute moment. Daarom overlopen we samen alle mogelijkheden, en u kiest wat best bij u past.

Benieuwd hoe u de komende crash kunt shorten? Bestel het rapport. Het is nu voor €97,- los verkrijgbaar. 100_mt24.jpg
 

Download hier het losse rapport:
Hoe de komende crash te shorten.

 
Of sluit een jaarabonnement af op MACRO Trends, dan krijgt u het rapport er gratis bij.

Abonneer u vandaag nog en ga direct aan de slag!
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg
 

150_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Beste groeten,
 
Brecht Arnaert
MACRO Trends