Waarom je Macrotrends 7 dagen kan uitproberen

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Waarom je MACRO Trends 7 dagen kan uitproberen

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

Ik had vorige week weer een update met Brecht Arnaert en toen we het hadden over de mailinglijst die deze berichten krijgt, wees Brecht me op een uniek feit.

Namelijk, wanneer u als nieuwe abonnee, om welke reden dan ook, het gevoel heeft dat onze analyses geen meerwaarde betekenen voor uw portefeuille, krijgt u uw geld terugbetaald. 

Stuur ons binnen 7 dagen na aanvang van uw abonnement een mailtje en u krijgt uw investering tot op de laatste eurocent volledig terugbetaald.

Zo simpel is het!

Ook na 7 dagen heeft u een Niet Goed Geld Terug garantie. Dat merk je niet vaak in het wereldje van de beleggingsbladen.
 

500_garantie-certificaat_mt.jpg

 
Hoe we ons dat kunnen permitteren?

Wel, het feit is dat van alle mensen die het afgelopen jaar een abonnement genomen hebben bij MACRO Trends, er slechts sporadisch iemand zijn geld terug heeft gevraagd.

Mensen die nieuw abonneren, sturen vaak een mailtje dat hun ogen zijn opengegaan toen ze voor de eerste keer MACRO Trends lazen.

De unieke kennis en persoonlijkheid van Brecht heeft daar voor een groot stuk mee te maken. Bij Brecht géén ellenlange lijstjes met aandelen die amper worden opgevolgd, noch verliezers waarover daarna niet meer wordt gesproken, of zeldzame winnaars die daarna weken aan een stuk worden ‘uitgemolken’.

Jammer genoeg zie je dat vaak terugkomen bij onze concurrenten.

MACRO Trends hecht bijzonder veel aandacht aan getrouwheid van zijn abonnees. Een band opbouwen en de beleggingen samen ‘meemaken’, daar is het waar het bij Brecht en MACRO Trends om draait.

Uiteraard moeten er ook resultaten behaald worden, en centen verdiend. Dat is de reden waarom u een expert zoals Brecht onder de arm neemt.

Wel, ook daar blinkt Brecht uit.

Enkele van zijn recente successen:

  • Duizenden procenten (geen tikfout!) winst met cryptocurrencies
  • Tientallen tot honderden (!) procenten winst met goed gekozen baanbrekende aandelen
  • Tientallen procenten winst met emerging market ETF

En het goede nieuws is dat u deze aanbevelingen ook gewoon zelf in uw portefeuille kunt opnemen. Het gaat hier namelijk om effecten die u zo gewoon op de markten kunt kopen. Geen vreemde of occulte toestanden hier. Bovendien is Brecht steeds beschikbaar om u verder te helpen en extra bijstand te verlenen.

Dat kost hem elke week ettelijke uren, maar dat beschouwt hij als een engagement naar zijn abonnees toe. Kortom, ik kan een abonnement op MACRO Trends heel warm aanbevelen.

U wordt op die manier lid van een club van mensen die toegang hebben tot bevoorrechte informatie die u nergens anders kunt terugvinden.

Ik zou zeggen, schrijf u vandaag nog in. Zoals beloofd, krijgt u 7 dagen gratis proeftijd.

Wedden dat u uw abonnement bijhoudt?


SCHRIJF HIER IN 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 25 pagina's tellende rapport genaamd Hoe de komende crash te shorten van Brecht Arnaert & Maarten
200_mt24.jpgRedant (optie-expert), met concrete oplossingen hoe uw portefeuille te beschermen tegen de nakende crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Het boekwerk is een 25-pagina dik dossier, waarin ZEVEN manieren besproken worden. Na een kritische doorlichting op vlak van het tegenpartij-risico dat u met die manieren loopt, schieten er maar twee over, waarvan maar één voor retail-beleggers geschikt is.

Benieuwd hoe u de komende crash kunt shorten? Het dossier is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u hier aan.