Niet rendement telt, maar risico

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Niet rendement telt,
maar risico!

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

Brecht Arnaert en ik zaten gisteren samen en we hadden het over de evolutie van de financiële markten in de afgelopen 12 maanden.

Wanneer je naar de onderstaande grafiek kijkt, dan wordt één ding duidelijk: het loonde absoluut om in risicovolle activa te gaan.

 600_mt25.jpg

 
Dat is allemaal goed en wel, maar een situatie uit het verleden extrapoleren naar de toekomst, is een van de grootste fouten die je als belegger kunt maken.

De huidige omgeving voor beleggers is extreem risicovol. Niet alleen zijn er de geopolitieke spanningen, dat is eigenlijk nog het minste van onze zorgen, maar wel de torenhoge waarderingen in verschillende activaklassen en de grote schuldenopbouw die we gezien hebben.

Dat is absoluut geen gezonde situatie om zo op verder te bouwen.

Een belegger kan dus vandaag niet langer handelen op basis van de paradigma’s van gisteren. Hij moet nieuwe insteken vinden, en nieuwe opportuniteiten om het kapitaal niet alleen veilig te stellen, maar ook om het te laten aangroeien.

Daar komt MACRO Trends als geroepen. Brecht gaat niet alleen kijken naar het RENDEMENT van een belegging, maar op de eerste plaats naar het RISICO ervan. Dat is wat MACRO Trends op dit moment onderscheidt van zoveel andere ‘beleggingsbladen’.

Brecht heeft me trouwens al verschillende keren op het hart gedrukt dat MACRO Trends geen beleggingsblad is, maar een blad voor beleggers. Een klein verschil op het eerste gezicht, maar een wereld van verschil qua aanpak.

In plaats van als een dwaas op zoek te gaan naar de laatste percentjes rendement, gaat Brecht kijken naar het brede plaatje en van daaruit proberen verder te bouwen.

De afgelopen maanden is hem dat al aardig gelukt. We denken dan aan de enorme rendementen (duizenden procenten) op cryptocurrencies, maar ook aan goed uitgekiende beleggingen in aandelen die een wissel op de toekomst zijn.

Dat doet niemand hem na.

In het laatste nummer van MACRO Trends haalt Brecht trouwens weer enkele beleggingen aan die op zijn radar staan. Ik heb het gevoel dat deze nieuwe beleggingen hetzelfde rendement kunnen neerzetten als de vorige aandelen die Brecht had aangeraden.

Daar zitten we op rendementen van respectievelijk 152% en 69%.

Telkens weer vertrekt Brecht op dezelfde basis: hij zet zijn enorme kennis in en vertaalt die dan in enkele goed gemaakte aandelenkeuzes.

Daarom raad ik u sterk aan om vandaag nog lid te worden van de groeiende MACRO Trends community. Het feit dat wij een 7 dagen niet-tevreden-geld-terug garantie geven, spreekt voor mij boekdelen.

Mensen die intekenen, vragen bijna nooit hun geld terug. Daarom voel ik me zo zeker om u dit aanbod te doen.

Teken dus in op MACRO Trends en word lid van een community mensen die weten waar het om draait.


SCHRIJF HIER IN 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 25 pagina's tellende rapport genaamd Hoe de komende crash te shorten van Brecht Arnaert & Maarten
200_mt24.jpgRedant (optie-expert), met concrete oplossingen hoe uw portefeuille te beschermen tegen de nakende crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Het boekwerk is een 25-pagina dik dossier, waarin ZEVEN manieren besproken worden. Na een kritische doorlichting op vlak van het tegenpartij-risico dat u met die manieren loopt, schieten er maar twee over, waarvan maar één voor retail-beleggers geschikt is.

Benieuwd hoe u de komende crash kunt shorten? Het dossier is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u hier aan.