Niet alleen top advies, ook top TIPS

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Niet alleen top advies,
ook top TIPS!

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

Brecht Arnaert is ondertussen al bijna vier jaar hoofdredacteur van MACRO Trends en in die tijd heeft hij het blad een mooie wending gegeven.

De topics zijn breder dan ooit, doorleefder dan ooit en Brecht is helemaal geslaagd in zijn missie om er een blad voor beleggers van te maken, niet alleen een beleggingsblad.

Een hemelsbreed verschil met de ‘klassieke’ bladen!

Kapitaalbehoud staat voorop, het analyseren van de risico’s in het systeem, en ervoor zorgen dat iedereen de moeilijke periode die voor ons ligt ongeschonden doorkomt.

Vorig jaar, in mei 2016, hebben we gemerkt dat er liefst 51 abonnees bij MACRO Trends zijn aangesloten die meer dan dertig jaar beleggingservaring hebben.

Beeld u eens in, welke enorme rijkdom aan kennis dat er naar boven komt indien je hier een hefboom gaat opzetten en in je community die kennis gaat delen?

 600_mt28.jpg

 
Die gecombineerde kennis is goed voor 1500 jaar, of anderhalf millennium aan knowhow die we op dit moment eigenlijk niet gebruiken.

Brecht vertelde me terecht “ik zou dus dom zijn om die kennis niet te gebruiken.” Vandaar dat we vanaf de volgende editie een nieuwe rubriek introduceren: “Abonnees voor abonnees”.

De bedoeling is om maandelijks – en dit steeds in de TWEEDE editie van de maand – één tip naar voren te brengen die rechtstreeks van jullie komt. Dat kan een investering in een goudmijn zijn, of een nieuwe technologie, of iets wat misschien inderdaad een “macro-trend” kan worden.

Maar dat hoeft niet. Soms wil je als belegger ook gewoon eens wat actie. Een welgemikte trade op de korte termijn kan ook eens leuk zijn!

De basis van MACRO Trends blijft echter bijzonder stevig en solide. Onze modelportefeuille blijft een leidraad voor iedereen.

Samen met de nieuwe tip-formule ben ik er zeker van dat MACRO Trends u nog meer zal aanspreken. Je hebt immers een heel stevige basis, en ook het potentieel om in te spelen op de rijke kennis van onze community.

Dat maakt MACRO Trends een écht uniek blad voor beleggers in de Lage Landen.

Ik raad u daarom warm aan, om vandaag nog in te tekenen. 
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 25 pagina's tellende rapport genaamd Hoe de komende crash te shorten van Brecht Arnaert & Maarten
200_mt24.jpgRedant (optie-expert), met concrete oplossingen hoe uw portefeuille te beschermen tegen de nakende crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Het boekwerk is een 25-pagina dik dossier, waarin ZEVEN manieren besproken worden. Na een kritische doorlichting op vlak van het tegenpartij-risico dat u met die manieren loopt, schieten er maar twee over, waarvan maar één voor retail-beleggers geschikt is.

Benieuwd hoe u de komende crash kunt shorten? Het dossier is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u hier aan.