We hebben topspecialisten bij MACRO Trends

Nieuwsbrief Macrotrends

 

We hebben topspecialisten bij
MACRO Trends

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

We mailden u eerder al dat we voortaan elke maand één trading-tip zullen meegeven, die we dan drie maanden opvolgen. Die vindt u onder het onderdeel "abonnees voor abonnees" die vanaf volgende editie een vaste rubriek wordt. En dat we mensen van topniveau onder onze leden hebben, mag wel blijken uit het getuigenis van de volgende abonnee, die zelf werkzaam is bij een vermogensbeheerder.

We hebben heel wat bankiers van een hoog niveau die in onze ‘inner circle’ zitten en ons topinformatie doorsturen. Daar gaat Brecht Arnaert dan kritisch mee aan de slag, want alles moet 100% in onze strategie passen.

Lees maar mee:

Als abonnee van het eerste uur heb ik gisteren mijn abonnement nog eens verlengd voor de komende 2 jaar.

Ik kijk nog steeds met veel plezier uit naar iedere nieuwe versie van MT en ben benieuwd wat de komende 2 jaren gaan brengen. 

Het idee i.v.m. kennisdeling juich ik ten zeerste toe: hier zit mijns inziens heel wat potentieel (de eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik blij ben dat jij een eerste selectie op de input gaat doen...).”

Wat wil dat nu zeggen?

Wel, dat MACRO Trends aan het uitgroeien is tot dé community in de Lage Landen voor alles wat met beleggen en het behoud van kapitaal te maken heeft.

Dat is vrij uniek, want het blad is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd. Van een one trick pony die eerst volledig op goud en goudmijnaandelen steunde, is het blad vandaag uitgegroeid tot de ‘one stop shop’ voor mensen die op een ernstige manier met hun vermogen bezig zijn. En dat betekent: niet traden of gokken, maar beslissingen nemen op basis van gedegen onderzoek, met een langetermijnvisie.

De input van Brecht is daarbij van onschatbare waarde. Hij kan de essentiële informatie halen uit een hele reeks ‘ruis’ die je vaak op de markten tegenkomt.

Hier zelf aan beginnen met een voltijdse job, is onbegonnen werk. Daarom is het zo waardevol om een abonnement te nemen op MACRO Trends.

Ik ben er 100% van overtuigd dat u er veel uit zal halen. Niet alleen puur om geld mee te verdienen, maar ook om deel uit te maken van een community van mensen die de waarheid willen kennen.

De waarheid over het systeem, en over geldzaken. Daarom is MACRO Trends geen zuiver beleggingsblad, maar een echt blad voor beleggers.

Een essentieel verschil, en uniek in de Lage Landen!

Deze visies hebben de abonnees van MACRO Trends nog geen windeieren gelegd:

-          Duizenden procenten winst in cryptocurrencies

-          Honderden procenten winst in unieke aandelen

-          Tientallen procenten winst op trackers

-         

Ik kan u alleen maar aanraden om vandaag nog in tekenen.

Dat wij als enige op de markt een garantie van 7 dagen niet-tevreden-geld-terug geven, spreekt voor mij boekdelen. Ik voel me comfortabel om u dit aan te bieden omdat ik overtuigd ben van de meerwaarde van MACRO Trends.

Ik hoop u snel te moeten rekenen tot onze community!
 

TEKEN HIER IN VOOR DE BESTE TIPS  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 25 pagina's tellende rapport genaamd Hoe de komende crash te shorten van Brecht Arnaert & Maarten
200_mt24.jpgRedant (optie-expert), met concrete oplossingen hoe uw portefeuille te beschermen tegen de nakende crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Het boekwerk is een 25-pagina dik dossier, waarin ZEVEN manieren besproken worden. Na een kritische doorlichting op vlak van het tegenpartij-risico dat u met die manieren loopt, schieten er maar twee over, waarvan maar één voor retail-beleggers geschikt is.

Benieuwd hoe u de komende crash kunt shorten? Het dossier is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u hier aan.