Dit is nog belangrijker dan winst maken

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Dit is nog belangrijker
dan winst maken!

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

Als beleggers maken we natuurlijk graag winst. Dat is de essentie van het beleggen.

Maar er één ding dat waarschijnlijker nog belangrijker is dan geld verdienen, en dat is vermijden om geld te verliezen!

Ik verwijs hierbij graag naar een beroemde uitspraak van Warren Buffett: 
 

600_mt34.jpg

 
De meeste beleggingsadviseurs en ‘tipgevers’, want zo noem ik ze, slaan dat advies doorgaans in de wind.

Winst moet er gemaakt worden, mijnheer! En de risico’s, daar zwijgen we uiteraard wijselijk over. De verliezers worden daarna vakkundig onder het tapijt geveegd.

Bij MACRO Trends is dat helemaal niet het geval. Brecht Arnaert hanteert een eerlijke en open communicatiestijl. Het waarschuwen voor verliezen is een ongelooflijk belangrijk aspect van hoe hij tegen beleggen aankijkt.

U wil een voorbeeld? Geen probleem.

Ik verwijs hier even naar de mokerslag die Eldorado Gold heeft gekregen onlangs. U ziet het hier op de grafiek:

 600_mt35.jpg

Adviseurs met weinig kennis van zaken zouden dan zeggen ‘BIJKOPEN’.

Brecht is echter erg tevreden dat we die positie tijdig gesloten hebben. Pochen met grote winsten is altijd leuker natuurlijk, maar iets verliezen of wat beperkt houden is essentieel om succesvol te beleggen.

We gaan dit dossier enkele maanden opvolgen, maar vanaf de huidige situatie zien we niet direct een ommekeer van 180° gebeuren. Op dit moment is het aandeel een vallend mes.

Daarom: als u eerlijk advies op prijs stelt en dat niet enkel als een kip zonder kop ‘KOPEN’ kraait, zit u goed bij MACRO Trends.

Het is niet voor niets dat we een garantie geven van 7 dagen niet tevreden, geld terug.

De portefeuille raadplegen van Brecht?

 

DOWNLOAD METEEN MACROTRENDS  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 25 pagina's tellende rapport genaamd Hoe de komende crash te shorten van Brecht Arnaert & Maarten
200_mt24.jpgRedant (optie-expert), met concrete oplossingen hoe uw portefeuille te beschermen tegen de nakende crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Het boekwerk is een 25-pagina dik dossier, waarin ZEVEN manieren besproken worden. Na een kritische doorlichting op vlak van het tegenpartij-risico dat u met die manieren loopt, schieten er maar twee over, waarvan maar één voor retail-beleggers geschikt is.

Benieuwd hoe u de komende crash kunt shorten? Het dossier is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u hier aan.