35% winst op 3 dagen

Nieuwsbrief Macrotrends

 

35% winst op 3 dagen!

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

Regelmatig zitten Brecht Arnaert en ik samen, en deze keer hadden we het over het aspect ‘timing’ bij beleggingen.

Een grote belegger als Jim Rogers zegt het vaak: I’m the worst market timer in the world.

Nu gaf Brecht eerlijk toe dat timing een aspect was in zijn beleggingsstrategie die beter kon.

Zien waar je zwakkere punten zitten bij het beleggen, is van levensbelang. Zeker als je zoals Brecht een verantwoordelijkheid draagt voor je abonnees.

Die neemt Brecht bijzonder ernstig.

In mei vorig jaar voerden we een enquête uit bij de abonnees van MACRO Trends. Een van de belangrijkste punten van kritiek was dat de beleggingen top waren, maar dat de timing beter kon.

Brecht heeft die kritiek bijzonder ernstig genomen en meteen de koe bij de horens gevat. Hij heeft immers advies ingewonnen bij verschillende specialisten, over timing.

Een van de lessen was dat het veel meer te maken heeft met sentiment dan met het vinden van argumenten voor een stijging. Intuïtief voelde u dat misschien al wel aan, maar Brecht heeft dit advies duidelijk ter harte genomen.

En wat blijkt: met succes!

Want Brecht had op 6 november aan update uitgestuurd aan de abonnees, waarin hij aanraadde om posities in een cryptocurrency uit te breiden. Toen stond de koers 85 USD, en vandaag staan we rond de 115 USD.

Dat is maar liefst 35% winst op drie dagen tijd!

Je merkt dat Brecht weet waar hij aan moet werken om nog succesvoller te worden. Dat is een van de kenmerken van de echt succesvolle belegger: weten waar je jezelf kunt verbeteren en er ook echt wat aan doen.

Je had Brecht moeten zien glunderen toen hij deze winst aan me voorlegde. 

De abonnees die zijn advies toen gevolgd hebben, heeft het alvast geen windeieren gelegd. Zij hebben een mooi geschenk voor Sint-Maarten of Sinterklaas waarmee ze kunnen uitpakken.

Draait MACRO Trends nu alleen maar om de korte termijn?

Bijlange niet.

De hoofdmoot van de beleggingen van Brecht gaat hij aan voor de lange termijn. En daar mikken we op honderden, of zelfs duizenden procenten winst.

Onmogelijk denkt u?

Wel, Brecht heeft al verschillende van deze kleppers in zijn Selectielijst staan. Bent u benieuwd om deze te leren kennen?

 

JA, IK WIL OOK TOPBELEGGINGEN IN PORTEFEUILLE  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het 25 pagina's tellende rapport genaamd Hoe de komende crash te shorten van Brecht Arnaert & Maarten
200_mt24.jpgRedant (optie-expert), met concrete oplossingen hoe uw portefeuille te beschermen tegen de nakende crash, gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Het boekwerk is een 25-pagina dik dossier, waarin ZEVEN manieren besproken worden. Na een kritische doorlichting op vlak van het tegenpartij-risico dat u met die manieren loopt, schieten er maar twee over, waarvan maar één voor retail-beleggers geschikt is.

Benieuwd hoe u de komende crash kunt shorten? Het dossier is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u hier aan.