1 miljoen % rendement

Nieuwsbrief Macrotrends

 

1 miljoen %

rendement?!

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

 
Wanneer u de kop van deze mailing leest, dan vraagt u zich waarschijnlijk af of ze bij MACRO Trends op hun kop gevallen zijn. 

1.000.000% rendement?! 

Nu, ik moest ook in de ogen wrijven eerlijk gezegd toen ik deze mail in onze mailbox vond enkele dagen geleden. 

Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met  Brecht Arnaert die me bevestigde dat de cijfers wel degelijk kloppen. Hij is afkomstig van een zeer tevreden abonnee, mag ik wel zeggen. Hieronder leest u hem: 
 


Hallo Brecht, Dit wil ik u toch even meegeven. 

In 2012 kocht ik enkele Bitcoins voor € 10 per stuk, op aanraden van Macrotrends.

In de jaren nadien (2014) zette ik twee Bitcoins om in 960 Monero's, op aanraden van u! Eergisteren bereikte die belegging de magische grens van € 200.000!

Dat is een rendement van, jawel, 1 miljoen %!

Met dank aan u! 

Met vriendelijke groeten, 

G.T. 

PS: Het gaat keihard in Bitcoinland! Ik neem bij elke € 1000 euro per BTC dat er bijkomt, een beetje winst!”


 

Van dit soort berichten word je toch instant blij? 

Niet alleen omdat deze lezer en abonnee onze adviezen ter harte neemt wanneer het gaat over het KOPEN, maar ook wanneer het aankomt op het VERKOPEN. 

Hij schaaft immers geleidelijk aan zijn belegging af tot hij alleen maar pure winst in portefeuille houdt, en met de rest surft hij als het ware gratis mee op de boom van de cryptocurrencies. 

Ik geef wel toe dat dergelijke rendementen niet vaak voorkomen. Maar we hebben al genoeg abonnees in ons bestand zitten die gemakkelijk honderden tot zelfs duizenden procenten winst hebben geboekt dankzij MACRO Trends

En niet alleen met cryptocurrencies, maar ook met andere beleggingsvormen. 

Dat is nu eenmaal de kracht van MACRO Trends: een gedegen analyse gekoppeld aan een goed gevoel voor de juiste assets en ook de timing. 

Brecht heeft de afgelopen maanden erg veel geïnvesteerd om zijn timingaspect nog verder te verbeteren. Dat alles zorgt ervoor dat je bij MACRO Trends steeds op de eerste rij zit wanneer het gaat over kapitaalbescherming EN vermogensaangroei. 

En wie weet, haalt u ook een rendement van 1 miljoen %?  
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het rapport genaamd MONERO aankopen en opslaan in vier stappen van Brecht Arnaert & Roeland Creve, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

200_mt40.jpg

Voor de meeste mensen is crypto-currency nog steeds een “mysterium tremendum et fascinans”: het is een mysterie dat tegelijk een grote angst inboezemt, maar ook een grote fascinatie. Bitcoin of Monero kopen, het is zeker niet evident. Het is een nieuwe wereld, vol digitale toestanden. Maar wat indien mijn 1000 euro plots 10.000 euro wordt? Of meer? Tussen die twee polen bevindt u zich wellicht.

Hoe investeer je nu precies in MONERO – welke stappen moet je nemen, waarop moet je letten, en hoe bewaar je je aangekochte munten veilig. Want dat is momenteel het grootste gevaar: hackers alom. Het aankopen zelf is even concentreren, maar dat is het punt niet. Opslag is het punt. In dit dossier leer je hoe je dat veilig doet.

Benieuwd hoe u MONERO het best en het veiligst koopt en opslaat? Het dossier is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u hier aan.