Hoe zit dat nu met de edelmetalen

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Hoe zit dat nu met de edelmetalen?

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

 
In juni 2011 werd MACRO Trends opgericht als goudblaadje. Dat klinkt misschien denigrerend, maar toen was het wel zo.

De timing kon niet slechter, want gedurende 2012 en 2013 is goud steevast lager gegaan. Heel wat beleggers gooiden de handdoek in de ring.

Vandaag ziet het er niet veel beter uit. Als ik een beetje het sentiment rond goud bekijk, dan is iedereen bijzonder negatief gestemd.

In technische termen heeft het goud tussen midden 2013 (kort na de val) en eind 2015 twee en een half jaar tijd gehad om uit te zieken. Daar zijn dan twee jaar van gemiddeld stijgende prijzen aan toegevoegd.

Hoe positioneren we ons?

Dat is een belangrijke vraag die we beantwoorden in het meest recente nummer van MACRO Trends, dat u HIER kunt downloaden.

Ik heb dit besproken met Brecht Arnaert en we vinden dat we deze waardevolle info alleen kunnen meegeven aan betalende abonnees.

Over goud kan je op het internet heel veel gratis dingen lezen. Vaak zit er ook veel onzin bij en is de auteur van het artikel permanent bullish over goud. Zo ga je immers geen geld verdienen. Je moet een gedegen analyse kunnen maken die ook rekening houdt met het monetaire klimaat.

De conclusie van Brecht is misschien verrassend, maar biedt enorme mogelijkheden voor u als belegger.
 

JA, LAAT ME KENNISMAKEN MET DE VISIE
VAN BRECHT OVER GOUD EN ZILVER!

 
Ook over de aandelenmarkten heeft Brecht een visie. Het is echt opmerkelijk welke interessante aandelen hij kan vinden op dit moment. Dat zijn niet de gebruikelijke namen zoals Total, Shell of SAP, neen, Brecht gaat echt de markten afspeuren naar namen die een interessant risicoprofiel hebben.

Dit vereist de nodige kennis, maar de vruchten van zijn research zullen zoet zijn, dat kan ik u alvast beloven. Zo heeft hij een Russisch aandeel op het oog dat in een winterslaap zit, maar binnenkort kan ontwaken.

De markt is zich nog helemaal niet bewust van deze opportuniteit, en dat is een goeie zaak, want het laat toe dat de early birds zoals Brecht zich op tijd kunnen positioneren om mooie winsten te boeken.

U merkt het, het jongste nummer van MACRO Trends is een echte must-read geworden. Daarom is het zo interessant om vandaag nog een abonnement af te sluiten, vind ik.

Een beter cadeau voor de eindejaarsdagen kunt u zichzelf niet geven.

 

Teken hier in op MACRO Trends 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 

Het ideale eindejaars-geschenk

 
PS. Graag wil ik uw aandacht vestigen op een boek genaamd "De Macht van de Onzichtbare Bankiers". Daar zijn heel veel positieve reacties op binnengekomen. Mocht u dit boek nog dit jaar in huis willen hebben, bestel het dan vandaag nog. Meer informatie over dit boek treft u hier aan. 

Dit boek is het ideale eindejaars-geschenk. Het brengt u een perspectief waarmee u de actualiteit in 2018 veel beter zult begrijpen. Eén van onze andere abonnees, commercieel bankier van beroep, gaf ons de volgende getuigenis over MACRO Trends en het boek mee:

 


"Volgens de Mifid-II-richtlijnen zijn er twee belangrijke pijlers: (1) Het is belangrijk de klant en zijn wensen echt te kennen, en (2) De klant moet op een transparante en evenwichtige manier alle inlichtingen krijgen die hij nodig heeft om beleggingsbeslissingen te nemen.


Wel, als men zo eerlijk wil zijn tegenover de klant, waarom voegt men daaraan dan geen derde punt toe: (3) banken verplichten bord aan ingang te plaatsen met opschrift: "Uw geld deponeren bij de bank biedt u geen garantie het ooit terug te zien."


Gelukkig leerde ik Uw blad Macrotrends kennen waarbij ik onschatbare kennis opdeed en dit de laatste jaren mondjesmaat ook probeer over te dragen naar mijn trouwe klanten. Daarbij raad ik hen nu ook aan om het boek 'Macht van onzichtbare bankiers' eens te lezen, als samenvatting van alles.


Dank !


Beste groeten

Bezorgde bankagent"
 


 

U ziet het - wie abonnee wordt bij MACRO Trends vindt méér dan gewoon beleggingstips. Die vindt een hele visie op beleggen, en op de wereld zelf. Wij verkopen geen blaasjes, maar een perspectief. En wilt u weten wat dat perspectief is, dan is het boek van de heer B. Izar de beste manier om dat te leren kennen.

Bestel hieronder dit boek. Het is nu voor slechts €9,99 als e-boek los verkrijgbaar. Of bestel het fysieke boek voor €23,95 (inclusief verzendkosten). 

 
100_mt_boek.jpg

 
  Download hier het e-boek voor slechts €9,99.

 

Of bestel hier het fysieke boek voor €23,95.

 


Kiest u voor het e-boek, dan heeft u het boek binnen enkele minuten tot uw beschikking. Bestelt u het fysieke boek, houd dan rekening met +/- 1 week levertijd.