Onze laatste TIP voor 2017

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Onze laatste TIP voor 2017

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

 
Het jaar 2017 loopt nu echt op zijn laatste benen.

Het was een bijzonder intensief jaar voor  MACRO Trends waarin  Brecht Arnaert voluit ging voor analyse van de beste beleggingsopportuniteiten.

Enkele van zijn meevallers waren, ter herinnering:

  • Cryptocurrencies (duizenden procenten winst)
  • Enkele specifieke aandelen (tientallen tot honderden procenten)
  • Goudmijnaandeel en ETF (tientallen procenten winst)

Dat komt niet vanzelf.

Terwijl ‘gewone’ beleggingsblaadjes gewoon op zoek gaan naar wat volgens hen ‘goedkoop’ of ‘duur’ is, pakt Brecht het op een heel andere manier aan. Brecht gaat op de eerste plaats de monetaire omstandigheden analyseren en pas daarna gaat hij dat vertalen in concrete opportuniteiten.

Een ander aspect waar Brecht dit jaar erg hard aan heeft gewerkt, is het timing-aspect van zijn beleggingen. Dat zorgt ervoor dat de fundamentele analyse en het moment waarop de belegging wordt gedaan, nog beter met elkaar in evenwicht zijn. Dat alles heeft gezorgd dat MACRO Trends in 2017 is uitgegroeid tot dé referentie op beleggingsvlak.

Wars van alle commerciële overwegingen stelt Brecht alleen beleggingen voor die in uw portefeuille het verschil kunnen maken.

Kapitaalbehoud staat voorop – niet achter de laatste procentjes lopen – en uitzonderlijke winsten zijn vaak het gevolg.

Daar hoeft u ons niet op ons woord te geloven, hoor. Brecht heeft dit jaar vele tientallen mails gekregen van mensen die hun vermogen met een factor x hebben zien toenemen dankzij zijn raadgevingen.

Leest u de mail hieronder maar eens:

Vooreerst aan u en al de medewerkers mijn beste wensen voor 2018. Vervolgens wens ook ik mijn bewondering uit te spreken voor alle artikels en maatschappelijke analyses die twee maal per maand in de bus vallen. Een staaltje van gedrevenheid, nuchterheid en kritische ingesteldheid. Ik geef toe dat ik geregeld moet herlezen en het dan nog niet zie, of de verklaring onwaarschijnlijk en soms ver gezocht vind. Maar tijden veranderen en zo ook mijn visie, dank zij uw scherpe pen.
Toch maak ik me zorgen. Uitgaande van het behoud van kapitaal heeft het opvolgen van uw raad ook mij geen windeieren gelegd. Ik mag wel zeggen dat het struisvogeleieren zijn, waarvoor welgemeende dank van mij en mijn kinderen. […] Alvast bedankt, een gelukkige maar beetje bezorgde Bert
.”

En MACRO Trends is ook gewoon heel prettig om te lezen, omdat je er inzichten in terugvindt die je nergens anders aantreft. Een combinatie van diepe maatschappijvisie en beleggingsinzichten zal ook in 2018 weer voor het nodige vuurwerk zorgen.

Zorg ervoor dat u op de eerste rij zit om het spektakel mee te maken!

Draag zorg voor uw vermogen, ook in 2018.

Mijn beste tip voor u is dan ook: neem vandaag nog een abonnement op MACRO Trends.

Onze beste wensen voor 2018!

Moge het een gelukkig en winstgevend jaar voor u worden.

 

Teken hier in op MACRO Trends 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 

Het ideale eindejaars-geschenk

 
PS. Graag wil ik uw aandacht vestigen op een boek genaamd "De Macht van de Onzichtbare Bankiers". Daar zijn heel veel positieve reacties op binnengekomen. Mocht u dit boek nog dit jaar in huis willen hebben, bestel het dan vandaag nog. Meer informatie over dit boek treft u hier aan. 

Dit boek is het ideale eindejaars-geschenk. Het brengt u een perspectief waarmee u de actualiteit in 2018 veel beter zult begrijpen. Eén van onze andere abonnees, commercieel bankier van beroep, gaf ons de volgende getuigenis over MACRO Trends en het boek mee:

 


"Volgens de Mifid-II-richtlijnen zijn er twee belangrijke pijlers: (1) Het is belangrijk de klant en zijn wensen echt te kennen, en (2) De klant moet op een transparante en evenwichtige manier alle inlichtingen krijgen die hij nodig heeft om beleggingsbeslissingen te nemen.


Wel, als men zo eerlijk wil zijn tegenover de klant, waarom voegt men daaraan dan geen derde punt toe: (3) banken verplichten bord aan ingang te plaatsen met opschrift: "Uw geld deponeren bij de bank biedt u geen garantie het ooit terug te zien."


Gelukkig leerde ik Uw blad Macrotrends kennen waarbij ik onschatbare kennis opdeed en dit de laatste jaren mondjesmaat ook probeer over te dragen naar mijn trouwe klanten. Daarbij raad ik hen nu ook aan om het boek 'Macht van onzichtbare bankiers' eens te lezen, als samenvatting van alles.


Dank !


Beste groeten

Bezorgde bankagent"
 


 

U ziet het - wie abonnee wordt bij MACRO Trends vindt méér dan gewoon beleggingstips. Die vindt een hele visie op beleggen, en op de wereld zelf. Wij verkopen geen blaasjes, maar een perspectief. En wilt u weten wat dat perspectief is, dan is het boek van de heer B. Izar de beste manier om dat te leren kennen.

Bestel hieronder dit boek. Het is nu voor slechts €9,99 als e-boek los verkrijgbaar. Of bestel het fysieke boek voor €23,95 (inclusief verzendkosten). 

 
100_mt_boek.jpg

 
  Download hier het e-boek voor slechts €9,99.

 

Of bestel hier het fysieke boek voor €23,95.

 


Kiest u voor het e-boek, dan heeft u het boek binnen enkele minuten tot uw beschikking. Bestelt u het fysieke boek, houd dan rekening met +/- 1 week levertijd.