U wil echte ondersteuning bij uw geldbeheer?

Nieuwsbrief Macrotrends

 

U wil echte ondersteuning
bij uw geldbeheer?

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

 
Een beleggingsblad opstarten is heel simpel, als je er zo over nadenkt. Je strooit af en toe enkele tips in het rond, en je hoopt dan natuurlijk dat ze stijgen.

Indien ze stijgen, kan je een gigantische marketingmachine in gang zetten.

En als het mislukt, kan je ze onder het tapijt vegen en er daarna nooit meer op terugkomen. Dat is een beetje hoe de ‘Amerikaanse’ manier van marketing in elkaar zit.

En wel, beste belegger, eigenlijk houden we daar niet zo van bij MACRO Trends. Want precies dat beleid, namelijk van zomaar iets aanbevelen en daarna de ‘tips’ niet meer opvolgen, daar hebben we een broertje aan dood.

Daar heeft Brecht Arnaert, onze hoofdredacteur, bij zijn aantreden in november 2013 heel duidelijk op gedrukt. Want denk eens na over het volgende, beste lezer.

Indien een bepaalde ‘tip’ die u ergens hebt opgeraapt laten we zeggen 50% stijgt, en u hebt er 1% van uw vermogen ingestopt, dan is uw totale vermogen met 0,50% toegenomen. En uiteindelijk hebt u heel veel risico genomen, want waarschijnlijk gaat het hier om een erg ‘binair’ verhaal (alles of niets).

Kijk, dat is niet de manier waarop we het bij MACRO Trends aanpakken.

Hoe we het dan wél doen? Daar kan ik u drie vuistregels over meegeven.

Ten eerste selecteren we bij MACRO Trends enkel aandelen en effecten waar we ZELF onze centen in steken. Met andere woorden, we “eat our own cooking”.

Ten tweede volgen we deze zaken zéér nauwlettend op. Dat wil zeggen dat we analyses maken tot op het bot en indien nodig zelfs de CEO van het bedrijf een presentatie laten geven op een van onze events.

En ten derde hebben we alleen aandacht voor zaken die een ‘ten-bagger’ profiel hebben. Met andere woorden, u zal bij ons niet lezen of u in Heineken of AB Inbev moet gaan beleggen. We hebben enkel interesse in bedrijven en beleggingen die écht het verschil kunnen maken in uw portefeuille, en dus een “asymmetrisch risicoprofiel” hebben (meer upside dan downside).

Dat is de beste manier waarop ik u onze filosofie kan uitleggen, beste lezer.

Indien u overtuigd bent, is een abonnement op MACRO Trends een van de beste investeringen die u kunt doen.

Brecht Arnaert heeft precies dezelfde belangen als u. U mag er zeker van zijn dat elke belegging die besproken wordt, een bijzonder grondige analyse heeft ondergaan, en daarna ook effectief wordt opgevolgd. Daarom voel ik mij zo comfortabel met een garantie van 7 dagen ‘niet tevreden, geld terug’. 

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 op MACRO Trends

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 

Het ideale nieuwjaars-geschenk

 
150_de_macht_van_de_onzichtbare_bankiers_cover.jpgPS. Graag wil ik uw aandacht vestigen op een boek genaamd "De Macht van de Onzichtbare Bankiers". Daar zijn heel veel positieve reacties op binnengekomen. Mocht u dit boek z.s.m. in huis willen hebben, bestel het dan vandaag nog. Meer informatie over dit boek treft u hier aan. 

Dit boek is het ideale nieuwjaars-geschenk. Het brengt u een perspectief waarmee u de actualiteit in 2018 veel beter zult begrijpen. Eén van onze andere abonnees, commercieel bankier van beroep, gaf ons de volgende getuigenis over MACRO Trends en het boek mee:

 


"Volgens de Mifid-II-richtlijnen zijn er twee belangrijke pijlers: (1) Het is belangrijk de klant en zijn wensen echt te kennen, en (2) De klant moet op een transparante en evenwichtige manier alle inlichtingen krijgen die hij nodig heeft om beleggingsbeslissingen te nemen.


Wel, als men zo eerlijk wil zijn tegenover de klant, waarom voegt men daaraan dan geen derde punt toe: (3) banken verplichten bord aan ingang te plaatsen met opschrift: "Uw geld deponeren bij de bank biedt u geen garantie het ooit terug te zien."


Gelukkig leerde ik Uw blad Macrotrends kennen waarbij ik onschatbare kennis opdeed en dit de laatste jaren mondjesmaat ook probeer over te dragen naar mijn trouwe klanten. Daarbij raad ik hen nu ook aan om het boek 'Macht van onzichtbare bankiers' eens te lezen, als samenvatting van alles.


Dank !


Beste groeten

Bezorgde bankagent"
 


 

U ziet het - wie abonnee wordt bij MACRO Trends vindt méér dan gewoon beleggingstips. Die vindt een hele visie op beleggen, en op de wereld zelf. Wij verkopen geen blaasjes, maar een perspectief. En wilt u weten wat dat perspectief is, dan is het boek van de heer B. Izar de beste manier om dat te leren kennen.

Bestel hieronder dit boek. Het is nu voor slechts €9,99 als e-boek los verkrijgbaar. Of bestel het fysieke boek voor €23,95 (inclusief verzendkosten). 

 
100_mt_boek.jpg

 
  Download hier het e-boek voor slechts €9,99.

 

Of bestel hier het fysieke boek voor €23,95.

 


Kiest u voor het e-boek, dan heeft u het boek binnen enkele minuten tot uw beschikking. Bestelt u het fysieke boek, houd dan rekening met +/- 1 week levertijd.