Correctie op de beurzen? Nieuwe TIP in landbouw

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Correctie op de beurzen?

Nieuwe TIP in landbouw!

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

 
Het moest er eens van komen: vorige week zijn de beurzen gecorrigeerd met een goeie 5%. Waarnemers en financieel journalisten van allerlei pluimage begonnen al meteen met het roepen van moord en brand. Ondanks een stijging van meer dan 9 jaar denken mensen dat beurzen tot in het oneindige kunnen stijgen met geen of zonder volatiliteit.

De markt heeft hier opnieuw laten zien dat zij de baas is.

Ik heb hier al zo vaak gezegd dat je niet moet kijken naar wat een ander doet, maar dat je je eigen analyses moet maken. Je zal er niet komen door te twijfelen tussen pakweg Heineken en AB Inbev. Deze markt is zo complex geworden, gevaarlijk zelfs, dat zulke aandelen op lange termijn zeker niet het verschil kunnen maken.

Het concept ‘goedehuisvaderaandeel’ is een regelrechte leugen, verzonnen door banken. 

Ook ik ga u geen leugens op de mouw spelden, maar Brecht Arnaert, doet tenminste zijn best om aandelen te zoeken die op lange termijn de crash die we gaan meemaken heelhuids kunnen overleven. Daarom raad ik u van harte aan om het laatste nummer van MACRO Trends te lezen. Daarin doet Brecht immers een aanbeveling van een landbouwaandeel in de Verenigde Staten waarmee beleggers kunnen inspelen op de toenemende vraag naar landbouwproducten en voeding.

Inderdaad, voedsel!

Op de gronden worden maar liefst 28 verschillende soorten gewassen gekweekt: graan, rijst, maïs, citrusvruchten, bessen, groenten, katoen, etc.

Er wordt ook aan veeteelt gedaan.

De CEO legde in een interview van november 2017 zijn strategie uit. Hij wil gronden kopen die grote klimaatschommelingen kunnen weerstaan en hij wil investeren in de meer speciale en exclusieve gewassen, de zogenaamde “special crops”. De voor ons nog relatief onbekende granen, groenten en fruit die je her en der ziet opduiken in de supermarkt.

Brecht ziet dit verhaal helemaal zitten en het is een uitgelezen diversificatie om in je portefeuille op te nemen nu de beurzen zo volatiel zijn.

Het noteert aan 0.9 keer de boekwaarde.

U krijgt ieder kwartaal een dividend en dat geeft 6,09% bruto per jaar.

Zet dat eens af tegen de povere rente op een spaarrekening die u momenteel krijgt?

U merkt het, bij MACRO Trends zit u altijd op de eerste rij om kansen op te pikken die iedereen laat liggen.

Een abonnement is zo terugverdiend. Bovendien maakt u hiermee deel uit van de exclusieve community MACRO Trends lezers, allemaal belezen, intelligente mensen met een hart en ziel voor beleggen, en ook de risico’s zien.

Wil u hiervan deel uitmaken? Abonneer u vandaag nog.

U krijgt een garantie van 7 dagen niet tevreden, geld terug.

Ik verwelkom u met veel plezier. 

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 op MACRO Trends

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 

Het ideale geschenk

 
200_de_macht_van_de_onzichtbare_bankiers_cover.jpgPS. Graag wil ik uw aandacht vestigen op het boek genaamd "De Macht van de Onzichtbare Bankiers". Daar zijn heel veel positieve reacties op binnengekomen. Mocht u dit boek graag willen lezen, bestel het dan vandaag nog. Meer informatie over dit boek treft u hier aan. 

Dit boek is het ideale geschenk voor uzelf of iemand anders. Het brengt een perspectief waarmee u de actualiteit in 2018 veel beter zult begrijpen. Eén van onze andere abonnees, commercieel bankier van beroep, gaf ons de volgende getuigenis over MACRO Trends en het boek mee:

 


"Volgens de Mifid-II-richtlijnen zijn er twee belangrijke pijlers: (1) Het is belangrijk de klant en zijn wensen echt te kennen, en (2) De klant moet op een transparante en evenwichtige manier alle inlichtingen krijgen die hij nodig heeft om beleggingsbeslissingen te nemen.


Wel, als men zo eerlijk wil zijn tegenover de klant, waarom voegt men daaraan dan geen derde punt toe: (3) banken verplichten bord aan ingang te plaatsen met opschrift: "Uw geld deponeren bij de bank biedt u geen garantie het ooit terug te zien."


Gelukkig leerde ik Uw blad Macrotrends kennen waarbij ik onschatbare kennis opdeed en dit de laatste jaren mondjesmaat ook probeer over te dragen naar mijn trouwe klanten. Daarbij raad ik hen nu ook aan om het boek 'Macht van onzichtbare bankiers' eens te lezen, als samenvatting van alles.


Dank !


Beste groeten

Bezorgde bankagent"
 


 

U ziet het - wie abonnee wordt bij MACRO Trends vindt méér dan gewoon beleggingstips. Die vindt een hele visie op beleggen, en op de wereld zelf. Wij verkopen geen blaasjes, maar een perspectief. En wilt u weten wat dat perspectief is, dan is het boek van de heer B. Izar de beste manier om dat te leren kennen.

Bestel hieronder dit boek. Het is nu voor slechts €9,99 als e-boek los verkrijgbaar. Of bestel het fysieke boek voor €23,95 (inclusief verzendkosten). 

 
100_mt_boek.jpg

 
  Download hier het e-boek voor slechts €9,99.

 

Of bestel hier het fysieke boek voor €23,95.

 


Kiest u voor het e-boek, dan heeft u het boek binnen enkele minuten tot uw beschikking. Bestelt u het fysieke boek, houd dan rekening met +/- 1 week levertijd.