Waarom je met MACRO Trends meer weet

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Waarom je met
MACRO Trends méér weet!

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

 
De beurzen corrigeerden de afgelopen twee weken met 5 tot 10% en de financieel ‘journalisten’ stonden al op hun achterste poten. De particuliere belegger die niet geïnformeerd is, is opnieuw de klos, want de ‘koopjes’ zijn nu toch echt begonnen, mijnheer!

Moeilijk te geloven, in een periode waarin de schulden exponentieel zijn toegenomen tegenover ‘geld’.

Brecht Arnaert, heeft het in zijn jongste nieuwsbrief duidelijk gezegd:

Welke rol spelen wij eigenlijk, als particuliere beleggers? Ik zal het u eerlijk zeggen: de rol van de onnozelaar, slecht geïnformeerde sukkelaar, de idioot bijna, die zijn zuur verdiende centen in een bepaald aandeel of fonds stopt, alleen maar om te zien hoe die investering dan de speelbal wordt van krachten die groter zijn dan hemzelf. Een uitleg voor verlies is er wel, maar steeds is het balen.”

Brecht verwoordt hier een gevoel dat sterk leeft bij de gemiddelde belegger, die niet meer weet van waar de wind komt: het gevoel bij de neus genomen te worden door banken, fondsen en wie ook maar profijt haalt uit het verleggen van de kapitaalsstromen die sukkels zoals wij in groten getale genereren.

Kan het anders?

Natuurlijk, in MACRO Trends pakken we het helemaal anders aan.

Op de eerste plaats door voluit te gaan voor kapitaalbescherming. En geloof ons, we zijn geen ‘goudkevers’ die alleen maar goud in portefeuille hebben. We doen het gewoon anders, op basis van veel diepgravender studie.

U vraagt zich misschien af of een abonnement op MACRO Trends iets voor u is?

Zeker weten, als u méér wil weten dan de gewone belegger.

MACRO Trends is immers geen beleggingsblad, maar een blad voor en door beleggers.

En is het rendabel?

Daarop kunnen we een heel eenvoudig antwoord geven, dat we ook gaven in het jongste nummer:

Ons abonnement is rendabel vanaf het moment dat de aanschafprijs zich kan terugverdienen met het volgen van onze tips.”

Voilà, duidelijker kan het niet.

Wil u ook de meest recente versie van MACRO Trends meteen kunnen downloaden?

Met onder andere:

  • Onze visies op goud en zilver
  • Het laatste nieuws over cryptocurrencies
  • Onze favoriete aandelen
  • Lezersvragen
  • En nog zoveel meer! 

Abonneren is eenvoudig, en zo krijgt u meteen toegang tot onze modelportefeuille en de volledige archieven van MACRO Trends.

Ik verwelkom u heel graag als nieuwe abonnee! 

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 


 

De Macht van de
Onzichtbare Bankiers

 
200_de_macht_van_de_onzichtbare_bankiers_cover.jpgPS. Graag wil ik uw aandacht vestigen op het boek genaamd "De Macht van de Onzichtbare Bankiers". Daar zijn heel veel positieve reacties op binnengekomen. Mocht u dit boek graag willen lezen, bestel het dan vandaag nog. Meer informatie over dit boek treft u hier aan. 

Dit boek is het ideale geschenk voor uzelf of iemand anders. Het brengt een perspectief waarmee u de actualiteit in 2018 veel beter zult begrijpen. Eén van onze andere abonnees, commercieel bankier van beroep, gaf ons de volgende getuigenis over MACRO Trends en het boek mee:

 


"Volgens de Mifid-II-richtlijnen zijn er twee belangrijke pijlers: (1) Het is belangrijk de klant en zijn wensen echt te kennen, en (2) De klant moet op een transparante en evenwichtige manier alle inlichtingen krijgen die hij nodig heeft om beleggingsbeslissingen te nemen.


Wel, als men zo eerlijk wil zijn tegenover de klant, waarom voegt men daaraan dan geen derde punt toe: (3) banken verplichten bord aan ingang te plaatsen met opschrift: "Uw geld deponeren bij de bank biedt u geen garantie het ooit terug te zien."


Gelukkig leerde ik Uw blad Macrotrends kennen waarbij ik onschatbare kennis opdeed en dit de laatste jaren mondjesmaat ook probeer over te dragen naar mijn trouwe klanten. Daarbij raad ik hen nu ook aan om het boek 'Macht van onzichtbare bankiers' eens te lezen, als samenvatting van alles.


Dank !


Beste groeten

Bezorgde bankagent"
 


 

U ziet het - wie abonnee wordt bij MACRO Trends vindt méér dan gewoon beleggingstips. Die vindt een hele visie op beleggen, en op de wereld zelf. Wij verkopen geen blaasjes, maar een perspectief. En wilt u weten wat dat perspectief is, dan is het boek van de heer B. Izar de beste manier om dat te leren kennen.

Bestel hieronder dit boek. Het is nu voor slechts €9,99 als e-boek los verkrijgbaar. Of bestel het fysieke boek voor €23,95 (inclusief verzendkosten). 

 
100_mt_boek.jpg

 
  Download hier het e-boek voor slechts €9,99.

 

Of bestel hier het fysieke boek voor €23,95.

 


Kiest u voor het e-boek, dan heeft u het boek binnen enkele minuten tot uw beschikking. Bestelt u het fysieke boek, houd dan rekening met +/- 1 week levertijd.