MACRO Trends: de keiharde WINST-cijfers

Nieuwsbrief Macrotrends

 

MACRO Trends:
de keiharde WINST-cijfers!!

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

 
Soms krijgen we mails van potentiële lezers in de trant van “Ja, Brecht kan het ook allemaal goed uitleggen en is ongetwijfeld een slimme kerel, maar brengt het ook wat op?”

Brecht en ikzelf hebben daarna de koppen bij elkaar gestoken en kwamen tot de conclusie dat we onze rendementen gewoon op tafel moesten leggen.

En zo geschiedde ook.

Hieronder vindt u het overzicht van onze rendementen (zonder de concrete belegging te vermelden natuurlijk).

600_mt46.jpg 

Die kunnen spectaculair lijken, het is de keiharde realiteit.

Dankzij een uitgekiende selectiemethode, die zowel gebaseerd is op top-down ideeën over de monetaire situatie en het gedrag van beleggers, als bottom-up visies, gebaseerd op de kwaliteiten van de beleggingen zelf, zijn we tot deze resultaten gekomen. Deze rendementen behoren tot het beste wat de markt momenteel kan bieden.

Andere ‘beleggingsblaadjes’ kijken vaak niet verder dan hun neus lang is, en gaan aandelen selecteren in het wilde weg, met wat goud “voor de veiligheid”.

Zo werkt het natuurlijk niet, jongens. Beleggen is een dynamisch gegeven, en de wetmatigheden uit het verleden gelden vandaag niet meer. Wie deze nieuwe wetmatigheden negeert, riskeert zijn portefeuille te zien decimeren! Er zijn immers zoveel variabelen om rekening mee te houden.

Voor een particuliere belegger zoals u is dit misschien allemaal moeilijk op te volgen.

Er is het werk, het gezin, de hobby’s…

Zou het niet beter zijn uw tijd te stoppen in uw persoonlijke leven, en voor uw geldzaken een beroep te doen op een betrouwbare partner?

MACRO Trends is die betrouwbare partner. U merkt niet alleen tot welke rendementen we in staat zijn, u vindt in ons ook een echt klankbord.

Brecht is 100% toegewijd en abonnementsinkomsten zorgen voor een volledige onafhankelijkheid en objectiviteit.

MACRO Trends is trouwens géén beleggersblad, maar  een blad voor beleggers.

Maakt dat een verschil?

Heel zeker wel! Het is een echte community geworden van mensen die méér willen weten.

Schrijf je dus vandaag nog in op een abonnement, het is misschien wel de beste belegging die u in lange tijd zal doen. 

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 


 

De Macht van de
Onzichtbare Bankiers

 
200_de_macht_van_de_onzichtbare_bankiers_cover.jpgPS. Graag wil ik uw aandacht vestigen op het boek genaamd "De Macht van de Onzichtbare Bankiers". Daar zijn heel veel positieve reacties op binnengekomen. Mocht u dit boek graag willen lezen, bestel het dan vandaag nog. Meer informatie over dit boek treft u hier aan. 

Dit boek is het ideale geschenk voor uzelf of iemand anders. Het brengt een perspectief waarmee u de actualiteit in 2018 veel beter zult begrijpen. Eén van onze andere abonnees, commercieel bankier van beroep, gaf ons de volgende getuigenis over MACRO Trends en het boek mee:

 


"Volgens de Mifid-II-richtlijnen zijn er twee belangrijke pijlers: (1) Het is belangrijk de klant en zijn wensen echt te kennen, en (2) De klant moet op een transparante en evenwichtige manier alle inlichtingen krijgen die hij nodig heeft om beleggingsbeslissingen te nemen.


Wel, als men zo eerlijk wil zijn tegenover de klant, waarom voegt men daaraan dan geen derde punt toe: (3) banken verplichten bord aan ingang te plaatsen met opschrift: "Uw geld deponeren bij de bank biedt u geen garantie het ooit terug te zien."


Gelukkig leerde ik Uw blad Macrotrends kennen waarbij ik onschatbare kennis opdeed en dit de laatste jaren mondjesmaat ook probeer over te dragen naar mijn trouwe klanten. Daarbij raad ik hen nu ook aan om het boek 'Macht van onzichtbare bankiers' eens te lezen, als samenvatting van alles.


Dank !


Beste groeten

Bezorgde bankagent"
 


 

U ziet het - wie abonnee wordt bij MACRO Trends vindt méér dan gewoon beleggingstips. Die vindt een hele visie op beleggen, en op de wereld zelf. Wij verkopen geen blaasjes, maar een perspectief. En wilt u weten wat dat perspectief is, dan is het boek van de heer B. Izar de beste manier om dat te leren kennen.

Bestel hieronder dit boek. Het is nu voor slechts €9,99 als e-boek los verkrijgbaar. Of bestel het fysieke boek voor €23,95 (inclusief verzendkosten). 

 
100_mt_boek.jpg

 
  Download hier het e-boek voor slechts €9,99.

 

Of bestel hier het fysieke boek voor €23,95.

 


Kiest u voor het e-boek, dan heeft u het boek binnen enkele minuten tot uw beschikking. Bestelt u het fysieke boek, houd dan rekening met +/- 1 week levertijd.