Wil u ook behoren tot de MACRO Trends community?

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Wil u ook behoren tot de MACRO Trends community? 

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

 
We hebben iets moois voor u in petto voor het verlengde paasweekend.

Het weer zit niet mee, dus moeten wij voor de nodige geschenken zorgen!

Brecht heeft al vaak benadrukt, dat MACRO Trends een echte community is geworden. Een community van mensen die méér willen weten, en niet zomaar slikken wat ze in de mainstream pers allemaal lezen qua (desinformatie).

Het event dat we vorige week zondag 25 maart organiseerden, was dan ook een schot in de roos: meer dan 100 aanwezigen, 8 sprekers, 5 beleggingstips, waarvan één zeer beloftevol is: het uit de wereld helpen van alle antibiotica.

Een vertegenwoordiger van een Amerikaans biotechbedrijf kwam ons uitleggen hoe zij erin geslaagd zijn om een bepaalde proteïne die vitaal is voor ons natuurlijk immuunsysteem ook buiten het lichaam te produceren, wat betekent dat binnen dit en vijf jaar het lichaam een soort lerende antibiotica-fabriek kan worden.

Fa-sci-nerend.

U wil de naam kennen van dat bedrijf. Tja? Dat komt u enkel te weten als u zich abonneert op MACRO Trends

 

JA, IK WIL DIT BEDRIJF METEEN LEREN KENNEN!

 

Topper van de dag was zonder enige twijfel Diederik Schmull, die met zijn 27-jarige ervaring als Vice-President van Morgan Stanley de stelling verdedigde dat goldbugs de werking van het monetaire systeem absoluut niet begrijpen, zelfs al denken ze van wel.

Je ziet hieronder een foto van onze Brecht met Diederik.

 600_mt49.jpg

 
​Onze hoofdredacteur, Brecht Arnaert, ging op een bepaald moment in debat met Schmull, waaruit een zeer leerrijke uitwisseling volgde.

Finaal konden jong en oud het best met elkaar vinden, al kan u de conclusies enkel lezen in het volgende nummer van MACRO Trends.

Dat het een bijzonder gesmaakt event werd, kunt u ook aflezen aan de tevredenheidscijfers hieronder:

 600_mt50.jpg

 
Ik heb dus maar één advies voor een mooie en winstgevende Pasen: teken vandaag nog in op MACRO Trends. Uw vermogen zal er wel bij varen!  
  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 


 

De Macht van de
Onzichtbare Bankiers

 
200_de_macht_van_de_onzichtbare_bankiers_cover.jpgPS. Graag wil ik uw aandacht vestigen op het boek genaamd "De Macht van de Onzichtbare Bankiers". Daar zijn heel veel positieve reacties op binnengekomen. Mocht u dit boek graag willen lezen, bestel het dan vandaag nog. Meer informatie over dit boek treft u hier aan. 

Dit boek is het ideale geschenk voor uzelf of iemand anders. Het brengt een perspectief waarmee u de actualiteit in 2018 veel beter zult begrijpen. Eén van onze andere abonnees, commercieel bankier van beroep, gaf ons de volgende getuigenis over MACRO Trends en het boek mee:

 


"Volgens de Mifid-II-richtlijnen zijn er twee belangrijke pijlers: (1) Het is belangrijk de klant en zijn wensen echt te kennen, en (2) De klant moet op een transparante en evenwichtige manier alle inlichtingen krijgen die hij nodig heeft om beleggingsbeslissingen te nemen.


Wel, als men zo eerlijk wil zijn tegenover de klant, waarom voegt men daaraan dan geen derde punt toe: (3) banken verplichten bord aan ingang te plaatsen met opschrift: "Uw geld deponeren bij de bank biedt u geen garantie het ooit terug te zien."


Gelukkig leerde ik Uw blad Macrotrends kennen waarbij ik onschatbare kennis opdeed en dit de laatste jaren mondjesmaat ook probeer over te dragen naar mijn trouwe klanten. Daarbij raad ik hen nu ook aan om het boek 'Macht van onzichtbare bankiers' eens te lezen, als samenvatting van alles.


Dank !


Beste groeten

Bezorgde bankagent"
 


 

U ziet het - wie abonnee wordt bij MACRO Trends vindt méér dan gewoon beleggingstips. Die vindt een hele visie op beleggen, en op de wereld zelf. Wij verkopen geen blaasjes, maar een perspectief. En wilt u weten wat dat perspectief is, dan is het boek van de heer B. Izar de beste manier om dat te leren kennen.

Bestel hieronder dit boek. Het is nu voor slechts €9,99 als e-boek los verkrijgbaar. Of bestel het fysieke boek voor €23,95 (inclusief verzendkosten). 

 
100_mt_boek.jpg

 
  Download hier het e-boek voor slechts €9,99.

 

Of bestel hier het fysieke boek voor €23,95.

 


Kiest u voor het e-boek, dan heeft u het boek binnen enkele minuten tot uw beschikking. Bestelt u het fysieke boek, houd dan rekening met +/- 1 week levertijd.