Een blad voor beleggers, een blad voor u

Nieuwsbrief Macrotrends

  

Een blad voor beleggers

een blad voor U! (+TIP) 

  

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Hier zijn we weer, beste lezer, na een korte maar verkwikkende paasvakantie. Hopelijk deden het mooie weer en de rust u ook deugd.

We zijn er weer keihard ingevlogen bij MACRO Trends, en we hebben weer een heleboel tips en tricks in onze jongste editie opgenomen.

Ik wil u eerst nog eens een recente feedback van een van onze gewaardeerde abonnees meegeven.

“Beste Brecht, als abonnee van MACRO Trends wil ik u in de eerste plaats mijn grootste respect betuigen voor uw werk. Uw blad biedt unieke informatie die zeker niet alleen voor beleggers uiterst interessant is. Doe zo verder.

In de tweede plaats heb ik een tip die mogelijk interessant kan zijn voor andere abonnees.”

Wel, kijk, beste lezer, dat is nu echt wat MACRO Trends onderscheidt van andere bladen. Het is géén beleggersblad, het is een blad voor beleggers.

Leveragen op de kennis van onze abonnees is iets wat je bij geen enkel ander blad ziet. En let op, onze abonnees zijn vaak specialisten op hun vakgebied die een enorm gespecialiseerde kennis hebben.
 

JA, IK WIL DEZE TIP LEREN KENNEN

 
Verder geef ik je in het laatste nummer nog een update over zilver. De goud-zilver ratio bedraagt op dit moment rond de 80. Dat is in het verleden altijd een goed koopmoment geweest. Maar is dat op dit moment ook nog wel altijd zo?

Je merkt het, bij MACRO Trends bieden we je een echte meerwaarde, niet alleen op het vlak van de financiële analyse, maar ook geven we je duiding rond de gebeurtenissen in de wereld die te maken hebben met het monetair systeem, dat steeds wilder om zich heen grijpt.

Het lijkt je wel wat om je inzicht te verhogen en hier tegelijkertijd geld mee te verdienen?
 

ABONNEER JE DAN OP MACRO TRENDS 


  

Speciale actie

100 dagen gratis abonnement 

Voor wie geïnteresseerd is, hebben we nu een aantrekkelijk aanbod. Vorige week vrijdag is de 100e nieuwsbrief gepubliceerd en ter ere van deze mijlpaal heeft de uitgever een aanbieding voor u. Wie zich vóór 20 april a.s. abonneert op deze nieuwsbrief (daarna verschijnt namelijk editie 101), krijgt er 100 dagen GRATIS abonnement bij. 

100 dagen GRATIS


Niet goed, geld terug

Naast 100 dagen GRATIS abonnement heb ik nog iets voor u ...

Mocht het abonnement u niet bevallen, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. U loopt dus geen enkel risico. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn. Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een volledig abonnement!  
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 

PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en u krijgt bovendien het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg