Eventjes de batterijen opladen

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Eventjes de batterijen opladen.........

    

150_brecht_arnaert_foto.jpg

Normaal zou deze week vrijdag de volgende editie (101e) van MACRO Trends verschijnen, maar ik heb besloten om eventjes de batterijen op te laden. 

Het komt eigenlijk wat ongelegen, nu de aanhangers van de Nieuwe Wereld Orde in Syrië de grootste onrechtvaardigheid kunnen plegen, zonder dat er ook maar één medium zich kritisch uitlaat over de ware toedracht achter dit conflict. Sinds de abonneedag voel ik mij futloos in mijn schrijven, en dat is het teken dat ik toe ben aan vakantie.

Bij deze dus mijn excuses voor mijn afwezigheid, maar ik denk dat niemand gebaat is bij een ongeïnspireerde hoe-vullen-we-dit-blad-analyse. Per 4 mei - de eerstvolgende editie - kom ik met vernieuwde krachten terug aan de meet.
 

100 dagen GRATIS

 
Bij voorbaat dank voor uw begrip, maar wil u nog wel even wijzen op de speciale aanbieding van mijn uitgever i.v.m. de 100e editie van MACRO Trends die vorige week gepubliceerd is. U treft deze aanbieding hieronder aan. Mis hem niet!! 

Met vriendelijke groet,

Brecht
   

Speciale actie

100 dagen gratis abonnement 

Voor wie geïnteresseerd is, hebben we nu een aantrekkelijk aanbod. Vorige week vrijdag is de 100e nieuwsbrief gepubliceerd en ter ere van deze mijlpaal heeft de uitgever een aanbieding voor u. Wie zich vóór 21 april a.s. abonneert op deze nieuwsbrief, krijgt er 100 dagen GRATIS abonnement bij.


Niet goed, geld terug

Naast 100 dagen GRATIS abonnement heb ik nog iets voor u ...

Mocht het abonnement u niet bevallen, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. U loopt dus geen enkel risico. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn. Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een volledig abonnement!  
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 

PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en u krijgt bovendien het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg