Doe geen onderzoek… en je krijgt dit

Nieuwsbrief Macrotrends

  

Doe geen onderzoek…

en je krijgt dit 

  

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Ik hoop van harte dat jullie ondertussen weten dat Brecht dé referentie is wanneer het aankomt op kennis van het monetaire systeem. Dat heeft de afgelopen jaren geresulteerd in een aantal bijzonder sterke ‘calls’ van Brecht. Denk maar aan de enorme winsten die met cryptocurrencies werden geboekt (duizenden procenten).

Brecht profileert zich de jongste twee jaar ook echter steeds meer als een aandelenspecialist.

Hij heeft daarvoor een speciale kennis opgebouwd van bedrijven die er écht toe doen. De research die hij in deze bedrijven heeft gestoken, lopen op tot honderden uren per bedrijf. Zo heeft hij al verschillende pareltjes in de portefeuille opgenomen die echte wissels op de toekomst zijn.

Hoe geraak je aan zulke bedrijven?

Alvast niet door de platgetreden paden te betreden die andere ‘beleggingsbladen’ bewandelen, want wat er gebeurt als je geen research doet, dat wil ik je aantonen aan de hand van een grafiek van Deutsche Bank.

Een van de grootste banken ter wereld gaat volledig het putje in. 

 600_mt5.jpg

 

De aandelen noteren nu 87% onder het hoogtepunt van 2007. Een catastrofale belegging dus.

Brecht vermijdt dit soort bedrijven als de pest.

Waar hij dan wel in belegt? Wel, dat soort tips worden enkel voorbehouden voor de betalende abonnees.

De mensen die de afgelopen maanden een abonnement genomen hebben, hebben zich dat zeker niet beklaagd. Brecht krijgt regelmatig felicitaties in z’n mailbox voor de tips die hij de afgelopen tijd heeft gegeven.

Een abonnement op MACRO Trends is dus een van de beste investeringen die je ooit kan maken. Niet alleen om je vermogen door de woelige wateren te loodsen die er nog aankomen, maar om echte grote winsten te maken.

Lijkt het je wat om de tips van Brecht meteen in de praktijk om te zetten? 

JA, IK WIL DIE TIPS METEEN KOPEN  

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 

PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en u krijgt bovendien het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg