MACRO Trends: DE specialisten voor Alt Coins

Nieuwsbrief Macrotrends

  

MACRO Trends:
DE specialist voor Alt Coins
 

 

200_brecht_arnaert_foto2.jpg 
Je weet ondertussen al dat MACRO Trends dé specialist is op het vlak van cryptocurrencies. Onze abonnees haalden honderden procenten winst met deze beleggingen.

MACRO Trends blijft op zoek gaan naar goede beleggingen die deze winsten kunnen evenaren of zelfs overtreffen. Daarom wil ik u graag attenderen op een nieuwe opportuniteit die Brecht geïdentificeerd heeft.

Het gaat hier om Alt Coins, alternatieve cryptocurrencies naast de Bitcoin.

Ik geef u hieronder een uittreksel mee uit het nieuwe nummer van MACRO Trends, dat morgen 1 juni verschijnt:

Om dit onderzoek te doen heb ik de top 100 van de altcoins zoals die op coinmarketcap.com stond beschreven op 18 januari 2015 vergeleken, in bitcointermen, met de huidige koers van deze altcoins. U kan de volledige lijst terugvinden via http://bit.ly/top100alt

In het nieuwe nummer een zeer uitgebreid artikel over deze Alt Coins en de risico’s en kansen ervan.

Het is nu trouwens nog interessanter geworden om een abonnement te nemen op MACRO Trends, omdat we nu ook een rubriek cryptotips hebben.

Ik ben er zeker van dat deze rubriek nog heel wat winsten gaat opleveren.

En dat hoeft u niet van ons aan te nemen, want bijna dagelijks krijgen we bedankjes binnen van abonnees voor de winsten die we voor hen geboekt hebben:

Beste Brecht, bedankt voor het snelle antwoord. Ik ben erg content met Macrotrends. Ik snap dan misschien niet alles, maar intuïtief snap ik de kern van het verhaal. Het feit dat je zo snel antwoord geeft, betekent dat je je au serieux genomen voelt.”

Wil u ook een van deze tevreden abonnees worden, die van alles net iets sneller op de hoogte zijn dan de rest? Teken dan vandaag nog in op een abonnement. Het is zo terugverdiend met 1 goeie tip!  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 

PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en u krijgt bovendien het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg