MACRO Trends: echte analyses en TIPS

Nieuwsbrief Macrotrends

  200_brecht_arnaert_foto2.jpg

MACRO Trends:
echte analyses en TIPS!
 

 

 
Toen de ECB eerder deze week aankondigde dat ze haar monetair beleid van kwantitatieve versoepeling zou beginnen afbouwen in oktober, steeg de dollar met maar liefst 1,8% ten opzichte van de euro.
  

600_mt56.jpg

 

Brecht heeft in MACRO Trends al verschillende keren aangegeven dat het bijzonder belangrijk is om posities in Amerikaanse dollar aan te houden.

In het laatste nummer van MACRO Trends verscheen dan ook een lezersbrief. De schrijver ervan vroeg zich af of hij een rekening in de VS moet openen.

Brecht raadt dat af, en stelt voor om het simpel te houden: biljetten van 100 USD in fysieke vorm, en ook op de effectenrekening.

De USD is volgens Brecht nog steeds een veilige haven als het er op aankomt, en diversificatie in een europortefeuille is echt noodzakelijk.

Indien je wil weten hoeveel USD Brecht in portefeuille heeft, klik dan HIER.

Maar let op, dit zijn niet de enige troeven die Brecht in portefeuille heeft. 

Brecht en ik hebben de afgelopen weken vaak samengezeten om de mission statement van MACRO Trends heel duidelijk te kaderen.

Een simpel goudblaadje zijn we al lang niet meer. Een puur filosofisch blad zijn we ook niet – we willen geld verdienen. Maar een puur financieel blad zijn we ook niet – we willen wel degelijk een betere wereld.

Deze meerwaarde – financieel en maatschappelijk – is wat MACRO Trends onderscheidt van de rest.

De aandelen die Brecht in de Selectielijst heeft staan, ademen dat ook uit. Het zijn bedrijven waarover niemand spreekt, maar wel een echte revolutie kunnen ontketenen in ons dagelijks leven. Bovendien zijn dit bedrijven waar je niet zomaar enkele procentjes winst mee kan pakken. Neen, dit gaat over een potentieel van honderden tot zelfs duizenden procenten winst.

Ik wil je echt kennis laten maken met MACRO Trends.

Je krijgt er een garantie van 7 dagen niet tevreden, geld terug bij. Dit om aan te tonen dat ons geloof in dit product bijzonder sterk is.

Ik hoop u weldra te mogen begroeten als abonnee.  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 

PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en u krijgt bovendien het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg