Surf mee op de golven van de rijksten der aarde

Nieuwsbrief Macrotrends

  

Smart Money 

dat alles weet voor de
grote massa er op uitkomt

 

 
Deze nieuwsbrief is bijzonder to the point.

Ik wil u graag een TIP meegeven die u absoluut in portefeuille moet hebben. Aan de hand van deze belegging surft u immers mee op de golven van een van de rijkste en invloedrijkste families ter wereld. De naam ga ik uiteraard niet verklappen… dat is voer voor de abonnees van MACRO Trends!

Maar wat als ik u vertel dat ze samen met de Rockefellers, de Warburgs, de Schiffs, de Harrimans, de Morgans en nog een paar andere families participaties bezitten in alle centrale banken van de wereld behalve in die van Cuba, Iran, Syrië en Noord-Korea?

Tiens tiens. Toeval?

Uiteraard niet.

Dit is het echte smart money in de strikte zin van het woord. Het geld dat alles weet voor de grote massa er op uitkomt. Het geld dat profiteert ook van de domheid van de massa.

Klinkt cru?

Wel sorry beste belegger, de beurs is er niet voor u! De beurs is er voor de best geïnformeerde, en voor degene met de slimste voelsprieten.

200_brecht_arnaert_foto2.jpgBrecht is heus niet zo arrogant dat hij denkt dat hij de waarde in pacht heeft. Soms is het gewoon gemakkelijker om in te haken op de enorme kennis die een kleine club groten der aarde heeft. Mensen die zo rijk zijn dat ze toegang hebben tot de allerbeste informatiebronnen die er zijn. Dan zou het dom zijn om daar als belegger je karretje niet aan vast te haken, toch?

Daarom nodig ik je dan ook met spoed aan om het volgende nummer van MACRO Trends meteen te downloaden. Je vindt er niet enkel dit dossier in terug, en hoe je kan inspelen op deze familiale grootheden, maar ook een belegging die volgens ons x12 kan.

Dat lees je goed, x12.

Niet gebaseerd op nattevingerwerk, maar op zuivere boekhoudkundige analyse.

Het enige wat we vragen, is organisatie en geduld. Eigenschappen die het lezerspubliek van MACRO Trends volgens ons zeker in huis heeft!

Dit wordt geen gemakkelijk dossier, maar wel een van de meest winstgevende die je ooit zal meemaken in je carrière. Dus schaar je vandaag nog achter Brecht, hij heeft het netwerk en de kennis opgezet om hier een enorme slag mee te slaan.

Wil je deze ultra-winstgevende projecten vandaag nog opnemen in je portefeuille?Abonneer je dan vandaag nog op MACRO Trends.

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 

PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en u krijgt bovendien het rapport genaamd 

"Buitenkansje in de 
koper-industrie" 


met een verwacht rendement van 300% op drie jaar, gratis toegestuurd bij uw abonnement. Het is een start-up low-cost koper-project, mét een afgewerkte Feasibility Study, die enkel nog aan het wachten was op één laatste permit. En u kan het al raden: daar zijn problemen mee. De koers kende een prachtig verloop, tot begin juli. Dan ging er op enkele weken tijd maar liefst 44% van de prijs af.

Het probleem, voor alle duidelijkheid, is niet dat de overheid de permit niet zou willen toekennen. Die heeft men formeel bekomen van de EPA, het Amerikaanse "Environment Protection Agency". Het probleem is dat er nog een beroepsperiode liep van 30 dagen en dat op uitgerekend de laatste dag inderdaad beroep is aangetekend door een actiegroep.

Gegeven het feit dat er géén nieuwe issues op tafel gelegd werden, is het management ervan overtuigd dat deze actiegroep geen been heeft om op te staan. En na gedegen onderzoek acht ik het weinig waarschijnlijk dat dit permit-probleem het project zou kelderen.

Binnen ongeveer 60 dagen weten we of het beroep is verworpen of niet. Er zijn in het verleden zwaardere issues in vergelijkbare projecten die een stuk minder groen zijn door de EPA "Envirement Protection Agency" al van tafel geveegd. Mij lijkt de risk-return op deze trade dus aanvaardbaar.

Ik denk dat het ook op de langere termijn zeker de moeite waard is om dit aandeel in portefeuille te houden. Het grote voordeel is dat de bouw van de mijn spot-goedkoop is. Dit is de LAAGSTE capex die ooit nodig is geweest voor de bouw van een kopermijn. Dat komt voor een groot stuk omdat de verwerkingsfabriek (ter waarde van 60 miljoen USD) al gebouwd en betaald is, maar vooral omdat de mijn-methode de goedkoopste ooit is.

De miserie met koper is namelijk dat je het erts waarin het zit normaal gezien uit de grond moet halen en het dan moet "leachen": behandelen met zwavelzuur, in grote bassins, tot de steen weggevreten is (om het simpel te zeggen) en enkel het koper nog overschiet. Dat kost bakken geld en is milieu-onvriendelijk. 

Dit mijnbouwbedrijf is in staat om het IN de grond te doen. Het erts moet dus niet naar boven komen. Dat heet "in situ extraction". En door een slim waterplan wordt alle zwavelzuur ook meteen gerecycleerd. Er verdwijnt dus niets in de aardbodem, en er komt dus niets bovengronds. Behalve het koper. Dit project kan erin slagen om het goedkoopste pond koper ter wereld op de kaart te zetten.
 

Slotconclusie:

Dit lijkt mij een ideale gelegenheid om in te stappen in een beloftevol project.

Is uw interesse gewekt? Sluit u dan nu aan bij MACRO Trends, dan krijgt u alle informatie over dit "buitenkansje in de koper-industrie" gratis bij uw login-gegevens toegestuurd. 


600_button_abonneer_hier_pd.jpg