Ben jij die belegger...........

Nieuwsbrief Macrotrends

  

Ben jij die belegger.......

die wil meestappen in dit potentieel winstgevende verhaal?

 

200_brecht_arnaert_foto2.jpg 
Ik had gisteren weer een update met Brecht.

Zoals jullie ondertussen al wel weten, hebben we het regelmatig over de inzichten die Brecht naar voren schuift. En ik moet eerlijk zeggen, de community aanpak van MACRO Trends loont.

Een abonnee slaagde er vorig jaar immers in om…

Houd je vast aan de takken van de bomen…

1.900% winst te maken!

De resterende helft van zijn positie noteert momenteel met een winst van 2.000%.

Jongens, dat zijn winsten waar je even stil van wordt. Zulke beleggingen in je portefeuille maken het verschil tussen pensioen op 67 of pensioen op 60. Echt waar, denk er eens over na. Dit zijn de harde cijfers.

En nu heeft hij een nieuw idee, waar we met heel MACRO Trends onze schouders gaan onder zetten. Een idee waar hij geen tientallen, maar honderden procenten winst mee verwacht, situeert zich opnieuw in België. Blijkbaar noteren daar nog aandelen die vergeten zijn en compleet ondergewaardeerd.

Brecht heeft me wel gezegd dat dit een moeilijkere noot wordt om te kraken. Hij heeft ondersteuning en hulp nodig van jou, de belegger. De belegger die er niet voor terugschrikt om jaren in een positie te gaan. Die de psychologische stamina heeft om vol te houden met de eindmeet in zicht.

De eindmeet waar zich héél zoete vruchten aandienen.

Ben jij die belegger die wil meestappen in dit potentieel winstgevende verhaal? En die wil beleggen in een aandeel met een zodanig grote ‘veiligheidsmarge’ dat de bodem gewoon ZO laag is dat je veel veiliger koopt dan wanneer je Google of Amazon aanschaft?

Dit zijn de pure principes van het waardebeleggen volgens Graham en Buffett die Brecht hier in de praktijk brengt.

Uiteraard kan ik deze tip alleen met je delen wanneer je abonnee bent op MACRO Trends.

Voor een bescheiden bedrag kan je meesurfen op het succes van Brecht en mee delen in zijn inzichten… en winsten.

Lijkt het je wat? Teken dan hieronder in.

We geven er niet zomaar een garantie van 7 dagen niet tevreden, geld terug bij.

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends 

 

PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en u krijgt bovendien het rapport genaamd 

"Buitenkansje in de 
koper-industrie" 


met een verwacht rendement van 300% op drie jaar, gratis toegestuurd bij uw abonnement. Het is een start-up low-cost koper-project, mét een afgewerkte Feasibility Study, die enkel nog aan het wachten was op één laatste permit. En u kan het al raden: daar zijn problemen mee. De koers kende een prachtig verloop, tot begin juli. Dan ging er op enkele weken tijd maar liefst 44% van de prijs af.

Het probleem, voor alle duidelijkheid, is niet dat de overheid de permit niet zou willen toekennen. Die heeft men formeel bekomen van de EPA, het Amerikaanse "Environment Protection Agency". Het probleem is dat er nog een beroepsperiode liep van 30 dagen en dat op uitgerekend de laatste dag inderdaad beroep is aangetekend door een actiegroep.

Gegeven het feit dat er géén nieuwe issues op tafel gelegd werden, is het management ervan overtuigd dat deze actiegroep geen been heeft om op te staan. En na gedegen onderzoek acht ik het weinig waarschijnlijk dat dit permit-probleem het project zou kelderen.

Binnen ongeveer 60 dagen weten we of het beroep is verworpen of niet. Er zijn in het verleden zwaardere issues in vergelijkbare projecten die een stuk minder groen zijn door de EPA "Envirement Protection Agency" al van tafel geveegd. Mij lijkt de risk-return op deze trade dus aanvaardbaar.

Ik denk dat het ook op de langere termijn zeker de moeite waard is om dit aandeel in portefeuille te houden. Het grote voordeel is dat de bouw van de mijn spot-goedkoop is. Dit is de LAAGSTE capex die ooit nodig is geweest voor de bouw van een kopermijn. Dat komt voor een groot stuk omdat de verwerkingsfabriek (ter waarde van 60 miljoen USD) al gebouwd en betaald is, maar vooral omdat de mijn-methode de goedkoopste ooit is.

De miserie met koper is namelijk dat je het erts waarin het zit normaal gezien uit de grond moet halen en het dan moet "leachen": behandelen met zwavelzuur, in grote bassins, tot de steen weggevreten is (om het simpel te zeggen) en enkel het koper nog overschiet. Dat kost bakken geld en is milieu-onvriendelijk. 

Dit mijnbouwbedrijf is in staat om het IN de grond te doen. Het erts moet dus niet naar boven komen. Dat heet "in situ extraction". En door een slim waterplan wordt alle zwavelzuur ook meteen gerecycleerd. Er verdwijnt dus niets in de aardbodem, en er komt dus niets bovengronds. Behalve het koper. Dit project kan erin slagen om het goedkoopste pond koper ter wereld op de kaart te zetten.
 

Slotconclusie:

Dit lijkt mij een ideale gelegenheid om in te stappen in een beloftevol project.

Is uw interesse gewekt? Sluit u dan nu aan bij MACRO Trends, dan krijgt u alle informatie over dit "buitenkansje in de koper-industrie" gratis bij uw login-gegevens toegestuurd. 


600_button_abonneer_hier_pd.jpg