Nieuwe TIP in de koperindustrie

Nieuwsbrief Macrotrends

  

Nieuwe TIP in de koperindustrie!

 

200_brecht_arnaert_foto2.jpg 

Waarom lezen beleggers MACRO Trends

Voor de analyses die je nergens anders terugvindt, natuurlijk, maar ook voor de tips die je er heel regelmatig in tegenkomt!

Ik ben weer eens mijn oor te luister gaan leggen bij Brecht, en dit keer heeft hij een buitenkansje ontdekt in de kopersector.

Koper is een essentieel metaal in de industrie. Het is een metaal dat ook de gezondheid van de economie goed kan voorspellen en daardoor de bijnaam ‘Dr Copper’ heeft gekregen.

Kent u veel projecten die 800 miljoen USD waard zijn, en eigenlijk maar een investering van 50 miljoen USD nodig hebben om op te starten?

Wel, ik niet.

En toch bestaat er zo’n project, vertelde Brecht me onlangs.

“Zonder ooit uit het oog te verliezen dat we in knotsgekke beurstijden zitten, kan ik u met een vrij zeker gemoed aanraden om toch al een positie te nemen in dit aandeel. Dit kan “big” worden,” vertelde Brecht me letterlijk.

Het project is gelegen in de Amerikaanse staat Arizona. Een veilige jurisdictie dus.

We zitten hier niet met toestanden in ‘apenlanden’ die zomaar zonder boe of bah onteigend kunnen worden.

Is dit een risicovolle belegging?

Ja, dat moeten we er wel bij zeggen. Dit is een belegging met een asymmetrisch risicoprofiel. Het risico op een totale mislukking lijkt Brecht eerder beperkt, maar de upside is wel honderden procenten.

Brecht zegt dat je dit moet zien in het kader van een defensief portefeuillebeheer.

Wil je weten hoe je het grootste deel van je portefeuille veilig kan invullen en met dit soort aandelen voor het ‘zout en peper’ kan zorgen in je portefeuille?

Teken dan als de bliksem in op MACRO Trends. Het is de beste belegging die je dit jaar zal doen. Deze en nog vele andere unieke TIPS vind je er in terug.

 

JA, IK WIL DEZE TIP METEEN LEREN KENNEN

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends