Waarheen met zilver?

Nieuwsbrief Macrotrends

  

Waarheen met zilver?

 

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
MACRO Trends is géén goudblaadje. Dat wil ik u even heel duidelijk stellen.

In het verleden was dat misschien wel zo, maar ondertussen is de portefeuille crisisbestendig geworden, zonder stampvol goud te zitten.

Zit er dan geen goud in de portefeuille? Hebben we dit edelmetaal overboord gegooid?

Neen, natuurlijk niet. Het blijft een fundering voor een portefeuille.

Hoeveel goud er in onze portefeuille zit, lees je HIER.

Maar even over zilver nu. Het poor man’s gold.

Terwijl ik dit schrijf, noteert de zilverprijs vlotjes bijna 3% hoger. In zowat alle valuta’s gaan we hoger. Maar op vijf jaar tijd is zilver geen fameuze belegging geweest. Dat zie je hieronder.
 

 600_mt82.jpg

Ondertussen wordt er wel stevig gekocht.

Op 6 september kondigde de US Mint aan dat de Silver Eagles uitverkocht waren en dat er extra munten werden geslagen. Volgens ex-directeur Edmund Moy is dit uitzonderlijk, aangezien de muntslagerij vrijwel alleen met zware tekorten kampte in crisisjaren. Moy verklaart de plots toegenomen vraag door de goud-zilverratio die nu op 85 staat.

Het is al van 1991 geleden dat die verhouding zo hoog was.

Je wil dus waarschijnlijk weten wat Brecht echt over zilver denkt.

Is het een koopje, of eerder afwachten? Of is hij een heel andere mening toegedaan? Je snapt dat ik dit alleen met ingewijden kan bespreken. De betalende abonnees van MACRO Trends.

Brecht steekt zoveel uren research in het blad dat dit uiteraard vergoed moet worden. Gratis research met je delen kan ik niet, maar je krijgt er zoveel voor in de plaats. Fantastische en winstgevende analyses die je nergens anders te lezen krijgt.

Een abonnement is de beste investering die je op dit moment kan doen. Je leest in het laatste nummer niet alleen over zilver en goud, maar ook over Bitcoin, aandelen, en zoveel meer…

Teken dus snel in op MACRO Trends.
 

7 dagen niet tevreden = geld terug!

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends