Centrale Banken onder democratische controle

Nieuwsbrief Macrotrends

  

Centrale Banken onder
democratische controle

  


2018 heeft bewezen dat de invloed van centrale banken op onze economie in geen geval te onderschatten is: de afwaarderingen op de beurs hebben in grote mate te maken met de rentestand die zij ons opleggen.

Vindt u dat één instelling zoveel macht zou mogen hebben? In een vrije markt, namelijk, legt niemand de rentestand centraal op, maar is die het resultaat van een organisch proces van interactie tussen miljoenen en miljoenen mensen.

Met MACRO Trends hebben wij in 2018 een grondige studie gemaakt van de Nationale Bank van België (ticker BNB.BR) en besloten dat daar mistoestanden aan de gang zijn die best zo publiek mogelijk kunnen gemaakt worden.

Om één en ander scherp te stellen, hebben wij dan ook specialist Erik Geenen uitgenodigd, die ons op onze nieuwjaarsreceptie van 20 januari het dossier haarfijn uit de doeken komt doen. 

"Wat kan mij dat schelen?", kunt u denken. Zeker voor de Nederlanders in onze mailinglijsten spreekt het dossier van de Belgische Nationale Bank niet meteen heel erg aan.

Maar wat als ik u zeg dat Geenen van mening is dat het aandeel van de BNB zéér zwaar ondergewaardeerd is, en het door een aanpassing van het beleid inzake de dividenden wel 10 keer hoger kan waarderen?

Dan wordt het wél meteen interessant voor iedereen. Vandaar wellicht dat tot op heden zich al 142 mensen ingeschreven hebben voor deze receptie, die met zo'n begenadigd spreker zeker de moeite waard wordt.

En alsof dat nog niet genoeg is, ga ik zelf ook één exclusieve investeringstip meegeven voor 2019. Het betreft een project waar u al vanaf 10 000 EUR kunt instappen, en dat een minimum van 30% moet opbrengen.

Wil u weten wat dit project is? Wil u vernemen hoe Erik Geenen de potentiële waarde van het BNB-aandeel wil realiseren? Registreer u dan snel, want er zijn ondertussen maar 8 plaatsen meer over.

Zin in een nieuwjaarsreceptie met net dat tikkeltje extra? Maak dan vliegensvlug gebruik van deze link.  

Brecht ArnaertIk wil van de nieuwjaarsreceptie van MACRO Trends een jaarlijks event maken, en de eerste editie lijkt nu al te zullen slagen!

Tot dan!

 
Brecht.