De boom in met die centrale bankiers

Nieuwsbrief SmartCapital

  

De boom in met die
centrale bankiers!

 

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

Een van mijn grootste frustraties is dat wij als beleggers de afgelopen tien jaar volledig geregeerd werden door centrale bankiers.

Sinds 2008 hebben zij de rentevoeten kunstmatig laag of zelfs negatief gehouden. Hierdoor zijn de prijzen van heel wat activa, zoals aandelen, obligaties en vastgoed en zelfs kunst op een kunstmatige manier opgeblazen geweest.

Een perfect voorbeeld zijn Amerikaanse aandelen ten opzichte van de rest van de wereld. Amerikaanse aandelen zijn nog nooit zo duur geweest.

Hoe komt dat?

Grotendeels omwille van de Fed, die maar blijven printen is. En ook omwille van de gekke waarderingen van techaandelen. Beleggers dachten daar een ‘veilige haven’ te kunnen vinden.

Laat me niet lachen. Dit is gewoon gekkenwerk.

 600_mt1.jpg

 
Gelukkig doen we het bij MACRO Trends op een heel andere manier.

Ons aandelenluik, daar zal je niet de bedrijven in terugvinden waar iedereen in belegt. Geen aandelen die je een potentieel geven van 20% of 30%. Ook geen aandelen die door centrale bankiers gemanipuleerd worden. Zeker ook geen aandelen die in passieve indices zitten en die op hun beurt gemanipuleerd kunnen worden door fondsbeheerders.

Wat dan wel? Echte wissels op de toekomst.

Bedrijven met een potentieel van honderden procenten. Met een in verhouding laag risico.

Onmogelijk, zegt u?

Helemaal niet.

Ik nodig u dan ook dringend uit om MACRO Trends te leren kennen. Een betere manier om uw geld intact te houden EN te vermeerderen zonder buitensporige risico’s te nemen, is er niet.

Een betere manier om te abonneren ook niet. We zijn zo overtuigd van ons product, dat we 7 dagen niet tevreden, geld terug garantie geven.

 

JA, IK WIL METEEN INTEKENEN. 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends    

 
PS. Abonneer u vandaag nog op MACRO Trends, en u krijgt bovendien het dossier genaamd   

"De Nationale Bank van België" 

met een verwacht rendement tot wel 1000% gratis toegestuurd bij uw abonnement. Dit dossier is inclusief concreet eisenpakket, hoe de private aandeelhouders van de NBB hun geschonden rechten terug kunnen herstellen. Onze verwachting is dat de koers van het aandeel (nu om en bij de €2.500) richting de 20.000 euro kan stijgen.

Is uw interesse gewekt? Sluit u dan nu aan bij MACRO Trends, dan krijgt u alle informatie over dit "buitenkansje" gratis bij uw login-gegevens toegestuurd.