Het probleem met ons monetair systeem

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Het probleem met ons monetair systeem

     

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Temidden alle klimaatgekte zouden we bijna vergeten hoe ernstig het gesteld is met het financieel systeem. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat onze aandacht afgeleid wordt van de essentie.

Daarom geef ik u onderstaande kijktip mee. Het is een lezing van onze auteur Brecht Arnaert, die sinds 2013 de hoofdredacteur van MACRO Trends is. 

Ik denk dat zijn analyse ons terug met de voeten op de grond kan zetten: het grootste probleem zijn de banken. Waar gaat het daarmee naartoe?
 

 600_mt2.png

Indien bovenstaand filmpje niet automatisch wordt opgestart, klik dan op de volgende link: (https://www.youtube.com/watch?v=cOhHZZ3tOV8&t=37s)

 
Mocht u na het bekijken van deze presentatie zin hebben in meer, dan kan ik u zeker een abonnement op MACRO Trends aanraden. Elke twee weken fileert Brecht voor ons de essentie van de bijkomstigheden. 

Een abonnement kost 365 EUR/jaar, maar kan u op elk moment ook opzeggen. Als u na een 100 dagen bijvoorbeeld denkt, "Nee, dit is niets voor mij", dan krijgt u 265 EUR terug. Zonder vragen. Zonder dat u ook maar iets moet motiveren.

Vrijheid dus. Daar houden we van.

Maar ik verzeker u: als u MT een kans geeft, zal u niets anders meer willen. Van alle bladen in onze uitgeverij zijn de lezers van MT het meest loyaal: eens abonnee, blijven ze abonnee. Hoe zou dat toch komen?

 
Is uw interesse gewekt? Sluit u dan aan bij MACRO Trends

   

600_button_abonneer_hier_pd.jpg
   

Met vriendelijke groet,

Mario De Bakker
MACRO Trends  

 

PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en u krijgt bovendien het dossier genaamd 

 

"De Nationale Bank van België" 


met een verwacht rendement tot wel 1000% gratis toegestuurd bij uw abonnement. Dit dossier is inclusief concreet eisenpakket, hoe de private aandeelhouders van de NBB hun geschonden rechten terug kunnen herstellen. Onze verwachting is dat de koers van het aandeel (nu om en bij de €2.500) richting de 20.000 euro kan stijgen.

Is uw interesse gewekt? Sluit u dan nu aan bij MACRO Trends, dan krijgt u alle informatie over dit "buitenkansje" gratis bij uw login-gegevens toegestuurd.