TIP: een van onze toppers verwacht uitstekend nieuws

Nieuwsbrief Macrotrends

  

TIP: een van onze toppers verwacht uitstekend nieuws!

 

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

Een van de belangrijkste kenmerken van MACRO Trends is dat we een beperkte, maar ongelooflijk sterke selectie van steraandelen hebben.

Die steraandelen komen uiteraard niet zomaar in de kernselectielijst terecht. Ze zijn het resultaat van gedegen analysewerk.

Nu staat er voor een van onze posities héél wat te gebeuren. De CEO was onlangs via videoconferencing aanwezig op onze nieuwjaarsreceptie.

Was u daar niet bij? Jammer, het was een fantastisch event.

De CEO deed er uitspraken die het beste doen vermoeden voor het bedrijf dat in onze selectielijst zit. Voor deze topper verwachten we nieuws dat een serieuze koerssprong kan veroorzaken.

Daarna is een koerssprong van 100% niet uitgesloten.

Weten we dat zeker? Uiteraard niet.

Maar vertel me eens, wie kan zeggen dat hij met CEO’s van belangrijke bedrijven, waar niemand over spreekt, tot de winsten van honderden procenten er zijn, een rechtstreekse lijn heeft?

Brecht kan dat zeggen.

Dit is niet het enige aandeel dat in de startblokken staat. Brecht heeft er nog verschillende andere in de selectielijst zitten?

Neemt u nu een abo op MACRO Trends, dan kost u dat 365 EUR.

Investeert u dus slechts 365 EUR in dit aandeel, dan heeft u uw geld al bijna teruggewonnen. Wacht echter niet te lang om uw positie in te nemen, het goede nieuws voor deze topper is aanstaande........... 

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, hoor, lees maar eens wat een abonnee  ons onlangs schreef:
 

Beste Brecht,

Allereerst wil ik u bedanken voor het delen van uw kennis en inzichten. Al lang geleden had ik het gevoel dat er allemaal niks van klopt. Dit blad heeft me wat dat betreft definitief wakker geschud, waarvoor dank!
 
Mijn eerste vraag betreft de aankoop van edelmetalen. Welke gouden en zilveren munten raadt u aan om te dienen als basis van de piramide?
 
Mijn tweede vraag betreft de opvolging van           en            . Beide posities leveren al een mooi resultaat op. Wanneer gaan we echter over op verkoop? Ik wil uiteraard niet te vroeg verkopen, tegelijkertijd zou het zonde zijn om deze winsten te moeten zien verdampen tijdens de volgende crash.
 
Ik zie uw reactie graag tegemoet.
 
Met vriendelijke groet,
 
Bert

 
Daarom: teken vandaag nog in op MACRO Trends. Een buitengewoon interessante investering, lijkt me.

  

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends    

 
PS. Abonneer u vandaag nog op MACRO Trends, en u krijgt bovendien het dossier genaamd   

"De Nationale Bank van België" 

met een verwacht rendement tot wel 1000% gratis toegestuurd bij uw abonnement. Dit dossier is inclusief concreet eisenpakket, hoe de private aandeelhouders van de NBB hun geschonden rechten terug kunnen herstellen. Onze verwachting is dat de koers van het aandeel (nu om en bij de €2.500) richting de 20.000 euro kan stijgen.

Is uw interesse gewekt? Sluit u dan nu aan bij MACRO Trends, dan krijgt u alle informatie over dit "buitenkansje" gratis bij uw login-gegevens toegestuurd.