Wordt de Libra de nieuwe wereldmunt?

Nieuwsbrief Macrotrends

  

Wordt de Libra de
nieuwe wereldmunt?

  

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Er staat vanalles te gebeuren in het cryptocurrency segment. Zo was er onlangs het nieuws dat de Libra het levenslicht heeft gezien.

Wat moeten we hierover denken?

Wel, men noemt het een cryptomunt, maar in de praktijk zal deze munt eigenlijk zeer gecentraliseerd werken: er is namelijk een “Libra Reserve” die de waarde van de munt stabiel probeert te houden.

Libra zal namelijk gedekt worden door een korf van fiat-munten. Op die manier lijkt deze nieuwe munt van Facebook dus zeer sterk op de special drawing rights. Met één belangrijk verschil: het zijn niet de (centrale) banken die de munt beheren, maar een consortium van (tech) bedrijven. Dit consortium daagt dus rechtstreeks de traditionele financiële sector uit.
 

400_mt40.jpg

 
Wat moeten we hierover denken?

Zoals zo vaak kan MACRO Trends hier een gefundeerd antwoord op bieden. 

In de jongste editie staan we ook stil bij de enorme opmars van Bitcoin de afgelopen maanden. Heel wat beleggers stellen zich vragen over wat ze met hun Bitcoins moeten doen.

Er is maar één adres om hier een duidelijk antwoord op te bieden: MACRO Trends!

Is het nu het moment om hier in te stappen? Of beter wachten tot er een forse correctie komt? U leest het in de jongste editie van MACRO Trends.

Onze Brecht heeft er weer een doorwrocht werk van gemaakt.

Teken vandaag nog in zonder enig risico en leer alles over cryptocurrencies, goud, zilver en nog zoveel meer.

MACRO Trends: de echte partner voor uw vermogen!
  

150_button_3_maanden_gratis_pd.jpg

 
Teken daarom snel in op MACRO Trends, uw beste belegging dit jaar! Ontdek vandaag ook onze beste goudmijnaandelen. Bovendien krijgt u nu 3 maanden GRATIS. Ons cadeau aan u om u welkom te heten bij onze club van kritsche beleggers.   

600_button_abonneer_hier_pd.jpg  

 
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends