Handel in geheimen

Nieuwsbrief Macrotrends

 

Handel in geheimen

     

200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 
Al sinds jaar en dag schrijf ik dat de wereld niet geregeerd wordt door onze verkozen politici, maar door een set satanistische pedofielen die in 1773 het plan hebben opgevat om van de wereld één fiscale slavenplantage te maken. U kunt zich vast wel inbeelden dat er niet al te veel familiefeesten zijn waar dat thema eens gezellig op tafel kan worden gelegd.

En toch: op tien jaar tijd is het halstarrige ongeloof daarin – want zeg nu eerlijk: wie wíl dat eigenlijk geloven? – danig afgenomen. Mensen beginnen te begrijpen dat de reden dat onze politici eigenlijk geen macht hebben vooral op het psychologische vlak ligt: ze zijn chanteerbaar. Ze zijn de slaaf van geheimen die niet mogen uitkomen, waardoor een ander, achter de schermen, macht over hen heeft. Echte macht, met andere woorden, is onzichtbaar.

Nu bestaan er klassen van geheimen. De lokale politicus zal bij pot en pint al wel eens een aanbesteding richting een bevriende ondernemer hebben geloodst, en hoogstens heeft de ober dat gehoord, waardoor die politicus chanteerbaar is. Of de nationale politicus zal in een “private dining room” wel al eens de nationale energiemaatschappij aan de historische vijanden van het land verkocht hebben met voor zichzelf een dikke bonus. Maar ook dat is eigenlijk nog klein grut.

Wie écht op niveau wil meespelen in de politiek, die moet zich begeven in de milieus waar geheimen aan de lopende band worden geproduceerd, en iedereen dus chanteerbaar is: de private clubs, waar cocaine en hoeren genuttigd worden als waren het borrelnootjes. Pas als je op dat niveau meedraait, kun je echt dingen “veranderen”. Dan pas, namelijk, weet je genoeg over je tegenstanders om een nationaal schandaal te veroorzaken.

Maar er is nog een niveau daarboven. Een niveau waar alleen de béste – dat is: de meest corrupte – politici worden toegelaten. Dat niveau wordt niet langer beheerst door motivaties van wereldse aard, maar door motivaties van door en door spirituele aard. Het gaat op dat niveau allang niet meer over geld of status of hoeren of zelfs macht. Neen, op dat niveau gaat het over één ding, en louter één ding: het uitvoeren van een zogezegd plan van de duivel.

Of u dat nu gelooft of niet – het zal mij worst wezen. Tien jaar geleden geloofde ook niemand toen ik zei wat ik zei over wie de wereld echt regeerde. Sinds de zaak-Epstein, echter, is er geen ontkomen meer aan: we weten met zekerheid – zelfs al lijkt Epstein nu “gezelfmoord” in zijn cel – dat de Clintons en tal van andere politici de Lolita Express genomen hebben: de private jet naar Epstein’s eiland der lusten, met een griezelige, Egyptisch-aandoende tempel.

Of Epstein werkelijk dood is, overigens, zullen we nooit weten. Wellicht hebben de geheime diensten die dat eiland uitbaten - om zo macht te kunnen verwerven over de politiek natuurlijk – hem al lang in veiligheid gebracht. Een half jaar plastische chirurgie, een paar miljoen op de bank and off you go: een nieuw leven, buiten de schijnwerpers. Iemand zou er eens een thriller over moeten schrijven. De waarheid, namelijk, overtreft fictie véle malen. 

Is uw interesse gewekt? Sluit u dan vandaag nog aan bij MACRO Trends, dan krijgt u er 3 maanden gratis bij.

 

200_button_3_maanden_gratis_pd.jpg
 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.
    

600_button_abonneer_hier_pd.jpg
   

Met vriendelijke groet,

Brecht Arnaert
MACRO Trends